Symposium "The Real impact of ADHD, Psychodermatologie & Psychostimulantia"

psychodermatologieADHDADHD-medicatiedermatologiepsychiatriehuidproblemenpsychische aandoeningenPsychostimulantia

Graag nodigen wij u uit voor ons aankomende symposium over psychodermatologie, een evenement over het snijvlak van dermatologie en psychiatrie. Dit symposium biedt een uitgelezen kans voor medische professionals om zich te verdiepen in de interacties tussen huid(problemen) en psychische aandoeningen.

30 mei 2024
13:00 - 21:00
75
5 Punten
Fysieke bijeenkomst
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 75

Datum en locatie

30 mei 2024
13:00
21:00
Stationsweg 91, 3621LK, Breukelen

Beroepen

Apotheker
5 Punten
OA
Apotheker - Openbare Farmacie
5 Punten
OA
Kinderarts
5 Punten
NVK
Physician Assistant
5 Punten
NVvP-psych, NVK, VVGN
Psychiater
5 Punten
NVvP-psych

Sprekers

Chiel Ebbelaar

AIOS dermatologie, apotheker, LUMC

Deepak Balak

Dermatoloog en onderwijscoördinator in het LUMC

Nienke Vullink

Psychiater

Patrick Kemperman

Dermatoloog, Amsterdam UMC/Dijlanderziekenhuis

Programma

Omschrijving

Graag nodigen wij u uit voor ons aankomende symposium over psychodermatologie, een evenement over het snijvlak van dermatologie en psychiatrie. Dit symposium biedt een uitgelezen kans voor medische professionals om zich te verdiepen in de interacties tussen huid(problemen) en psychische aandoeningen. Tijdens dit symposium zullen diverse onderwerpen aan bod komen, waaronder een overzicht van de psychodermatologie, cutane bijwerkingen van psychostimulantia, body dysmorphic disorder en cutane bijwerkingen van psychofarmaca. We sluiten de dag af met een samenvatting van de belangrijkste leerpunten en een dinerbuffet.

Medice BV

Medice is al meer dan 70 jaar één van de meest succesvolle farmaceutische familiebedrijven in Duitsland. Sinds een aantal jaren is Medice ook in Nederland actief en heeft daarbij een 100% focus op de behandeling van ADHD. We streven ernaar met onze producten en diensten een positieve bijdrage te leveren aan de gezondheid en kwaliteit van leven van kinderen en volwassenen met ADHD. Wij hechten veel waarde aan het voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen als het gaat om alle processen binnen onze onderneming.
info@medice.nl
0161747817
2, Ericssonstraat, Rijen, 5121ML