Company banner
Stichting Medische Opleidingen
2 courses
De huidige medische zorg vraagt steeds meer om focus en specialisatie. Stichting Medische Opleidingen Nederland heeft tot doel om artsen, medisch specialisten, huisartsen, flebologen, verpleegkundig specialisten, physician assistants, verpleegkundigen, doktersassistenten en lifestylecoaches één of meerdaagse scholing aan te bieden in kleine klassen zodat er een optimale leeromgeving ontstaat. Al onze docenten zijn professionals in het vakgebied wat zij doceren
View courses
Bureau Prevents
1 courses
View courses
Van Heek Medical Educatie
9 courses
Goede zorg, die voel je. Want goede zorg is in de eerste plaats mensenwerk: werk door én voor mensen. Mensen voor wie een medisch hulpmiddel soms het verschil kan maken tussen lijden en een plezierig leven leiden. We vinden het belangrijk dat medische hulpmiddelen niet alleen betrouwbaar, maar ook prettig in het gebruik zijn. Daarom luisteren we tijdens onze productontwikkeling naar de adviezen van zorgverleners en vragen we mensen die zulke hulpmiddelen zelf gebruiken naar hun mening. Mensen zoals jij. Zo weten we zeker dat onze producten precies doen wat ze moeten doen. Of het nu continentiezorg, wondzorg of diabeteszorg betreft: bij Van Heek vind je hulpmiddelen van hoge kwaliteit. Ze zijn het resultaat van oer-Hollands vakmanschap, ontwikkeld om aan jouw behoeftes te voldoen. Zodat ook jij in alle vrijheid kunt genieten van de mooie dingen in het leven.
View courses
Clinical Leadership
29 courses
Een beproefd en inspirerend cursusaanbod op het gebied van Klinisch en Duaal Leiderschap voor zorgprofessionals die vanuit inhoud en 'de bedoeling' richting willen geven aan hun werk en zo hun impact en werkplezier willen vergroten.
View courses
De beroepsvereniging voor verpleegkundigen en verzorgenden in Nederland
2 courses
Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist.
View courses
Mind In Geboorte
5 courses
Mind In Geboorte is een trainings- en opleidingsinstituut voor professionals in de geboortezorg, en verzorgt begeleiding en cursussen voor aanstaande ouders.
View courses
Babykennis Academie
14 courses
Babykennis Academie is in 2012 opgericht door Minke den Heijer, orthopedagoog NVO en Infant Mental Health- specialist DAIMH (IMH). Naar aanleiding van haar werk in de derdelijns specialistische GGZ ontstond het idee om nascholing te geven aan eerstelijns- en tweedelijnszorg. In de praktijk bleek dat moeilijke gevoelens bij ouders of belaste ouder-kind relaties vaak niet tijdig of onvoldoende gesignaleerd werden door de eerste- en tweedelijn. Daar ontstond de wens om de maatschappelijke kennis over het grote belang van de ouder-kind relatie voor de ontwikkeling van een kind te vergroten. Met dit werk draagt Babykennis Academie bij aan steeds beter afgestemde zorg voor ouders en baby's in Nederland. Babykennis Academie heeft ook online aanbod voor (aanstaande) ouders over ouderschap, welzijn en programma's ter versterking van de ouder-baby relatie.
View courses
Stichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg
1 courses
View courses
Company banner
Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen
2 courses
De beroepsorganisatie KNOV is er van en voor alle verloskundigen in Nederland en streeft - net als de verloskundige - naar de beste zorg voor zwangere, haar partner en het (ongeboren) kind. Dat doen we door verloskundigen te ondersteunen, te verbinden en hun belangen te behartigen.
View courses
Academie Verloskunde Maastricht
5 courses
Academie Verloskunde Maastricht leidt studenten op tot verloskundigen. Daarnaast biedt het centrum Leven Lang Leren AVM bij- en nascholingen voor professionals.
View courses
Federatie WDH Midden-Nederland
47 courses
View courses
Schola Medica
2 courses
Schola Medica schoolt artsen in spoedzorg. De ABCDE-methode is het uitgangspunt. Met onze ervaren docenten en getrainde simulatiepatiënten bootsen we een realistische situatie na in een veilige leeromgeving. Voor maximaal leerrendement!
View courses
Fontys Pro Health
5 courses
View courses
The Competence Group
3 courses
View courses
Stichting Sympopna
2 courses
View courses
MedischeScholing
8 courses
View courses
Public Eyes Healthcare Communications
1 courses
View courses
Federatie WDH Midden Nederland
2 courses
View courses
Grünenthal B.V.
5 courses
View courses
Sanofi
4 courses
View courses