Deze cursus is verlopen

The Allergy Institute MasterClass 2024

astmaKNOpulmonologieAllergyAllergie van de bovenste luchtwegen

Tijdens deze interactieve multidisciplinaire MasterClass willen we kennis en inzichten met je delen over: Diverse richtlijnen in relatie tot allergie van de luchtwegen en hoe deze te implementeren in je dagelijkse praktijk, het opzetten van een multidisciplinair overleg en de toegevoegde waarde hiervan.

450
9-11 Punten
Meerdere cursusdagen
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 450
Inclusief : overnachting

Beroepen

Allergoloog / klinisch immunoloog
11 Punten
NVvAKI
Dermatoloog
11 Punten
NVDV
Kinderarts
11 Punten
NVK
Kno-arts
9 Punten
KNO
Longarts
11 Punten
NVALT

Competenties

Medische handelen 40 %
Kennis en wetenschap 40 %
Professionaliteit en kwaliteit 20 %
Omschrijving

Tijdens deze interactieve multidisciplinaire MasterClass willen we kennis en inzichten met je delen over: Diverse richtlijnen in relatie tot allergie van de luchtwegen en hoe deze te implementeren in je dagelijkse praktijk, het opzetten van een multidisciplinair overleg en de toegevoegde waarde hiervan. We besteden aandacht aan therapietrouw en hoe daar invulling aan te geven en het meten van effectiviteit van allergie immunotherapie. Ook kijken we naar de toekomst, de plaats van biologicals in de behandeling van allergische luchtwegaandoeningen en de plaats van digitale technologie en kunstmatige intelligentie in de behandeling van patiënten met een inhalatieallergie. Tot slot komen geneesmiddelenallergie, insectengifallergie en anafylaxie aan de orde.

We willen je aanmoedigen om met één of meerdere collega’s van verschillende disciplines uit je ziekenhuis/instelling deel te nemen aan deze unieke MasterClass aangezien allergie een systemische multi-orgaan aandoening is.

ALK-Abello BV

infonl@alk.net
23, Transistorstraat, -25, Almere, 1322CK