This course is expired

Beleid en bekostiging 2022

beleidbekostiginghuisartsenzorg2022

Wat staat u als huisarts in 2022 te wachten? Welke wijzigingen zijn er in de financiering en wat verandert er aan de inhoud van de huisartsenzorg? Ieder jaar organiseert de LHV een groot aantal bijeenkomsten. Geaccrediteerd en gratis voor LHV-leden. Meldt u snel aan voor één van de bijeenkomsten bij u in de buurt.

Free
3 Points
Reguliere nascholing
Physical course - single

Prices

Free
Note :leden

Professions

Physician Assistant
Date unknown
3 Points
ABC1
Huisarts
Date unknown
3 Points
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
Date unknown
3 Points
ABC1
Arts voor verstandelijk gehandicapten
Date unknown
3 Points
ABC1

Goals

U kunt op tijd en op de juiste manier inspelen op de veranderingen in de huisartsenzorg.
U leert strategisch om te gaan met uw aanbod in de praktijk.
U weet hoe per 2022 de bekostiging huisartsenzorg eruitziet en wat de implicaties zijn voor de eigen huisartsenpraktijk.
Description

Adviseurs van de Landelijke Huisartsen Vereniging komen naar u toe om u bij te praten op de ontwikkelingen het komende jaar in de huisartsenzorg. Welke grote en kleinere veranderingen kunt u verwachten? Wat verandert er in de bekostiging? Welke voortgang is er geboekt op de afspraken uit het hoofdlijnenakkoord? Welke ondersteuning kunt u van uw beroepsvereniging krijgen? Na de bijeenkomst bent u helemaal bij, zowel op de landelijke als de regionale ontwikkelingen.


Aparte bijeenkomst praktijkmanagers

Ook dit jaar is er een bijeenkomst speciaal voor uw praktijkmanager. De afgelopen jaren melden zich steeds vaker praktijkmanagers aan voor deze financieringsbijeenkomsten. We merken dat de informatiebehoeftes van praktijkmanagers en huisartsen soms uit elkaar lopen. Om optimaal aan te sluiten bij de informatie die uw praktijkmanager nodig heeft, organiseren we 1 bijeenkomst speciaal voor hen.

Landelijke Huisartsen Vereniging

academie@lhv.nl
085048000
1200, Mercatorlaan, Utrecht, 3528BL