ACT: Procesgericht werken

ACTtherapieProcesgericht werken

Als het toepassen van de hexaflex niet altijd oplevert wat je hoopt... Als metaforen niet altijd landen zoals je bedoelt... Als je oefeningen niet in beweging zetten wat je verwacht...Dan is ACT procesgericht leren werken misschien iets voor jou.

16 mei 2024
09:30 - 16:45
525
12-13 Punten
Reguliere nascholing
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 525

Datum en locatie

16 mei 2024
09:30
17 mei 2024
16:45
Kennedyplein 204, 5611ZT, Eindhoven
17 okt. 2024
09:30
18 okt. 2024
16:45
Kennedyplein 204, 5611ZT, Eindhoven

Beroepen

Cognitief gedragstherapeut
12 Punten
VGCt
Gedragstherapeut
12 Punten
VGCt
Jeugdzorgwerker
12 Punten
SKJ
Orthopedagoog-generalist
13 Punten
NIPK&J/NVO
12 Punten
SKJ

Sprekers

Lieve Bruyninx

Docent

Doelen

Na afloop van de cursus heb je alle kerncomponenten ervaren. Wat je meeneemt is een diepe ervaring met waar ACT echt over gaat en hoe je ACT in je eigen praktijk kunt toepassen.

Omschrijving

De cursus 'ACT: Procesgericht werken' richt zich op het op maat inzetten van ACT interventies voor de cliënt. Je leert eerst waarom je iets doet voordat je leert hoe je het doet. Tijdens de training is er veel ruimte voor zelf oefenen. Door eerst met je eigen ervaringen aan de slag te gaan en daarna in de rol van therapeut te stappen, zul je merken dat deze manier van werken verdieping brengt ten opzichte van eerdere ervaringen met experiëntiële therapie. De ACT-oefeningen die in deze training aan bod komen, worden ingezet om de ervaring van de cliënt ten diepste te begrijpen. Je leert alle kernconcepten van ACT als mens en in de rol van therapeut.

Dit proces zal je helpen om betere professionele afwegingen te maken over welke ACT interventies je inzet en wanneer. De training omvat kernonderdelen zoals oefeningen, metaforen en het leren maken van afwegingen over de meest passende interventies. Door deze training te volgen, zul je in staat zijn om de cliënten op een effectievere en gepersonaliseerde manier te behandelen met ACT.

King Nascholing

Hoge Kwaliteit postacademische nascholing voor een betaalbare prijs. Dat zijn de belangrijkste uitgangspunten van onze filosofie. Ben jij werkzaam als psycholoog of orthopedagoog in de Jeugdzorg, GGZ of in het onderwijs? Dan kun je bij ons terecht voor kwalitatief hoogwaardige én betaalbare cursussen. De huidige ontwikkelingen binnen ons vakgebied stellen steeds meer eisen aan (na)scholing. Wij vinden dat een prima ontwikkeling, maar realiseren ons ook dat het behalen van aanvullende registraties tijdrovend en bovendien erg kostbaar is. Wij willen professionals in de jeugdzorg helpen om continu up-to-date te blijven en bieden daarom een breed aanbod aan van betaalbare cursussen en trainingen voor hulpverleners in de GGZ, jeugdzorg en onderwijs.
info@kingnascholing.nl
0202443165
111, Czaar Peterstraat, Amsterdam, 1018PE