NLP door Paramedici

Effectief communiceren met cliënten
communicerencommunicatieNLPneurolinguïstisch programmeren

Wil je goed en duidelijk kunnen communiceren met je cliënt? In deze cursus leer je aan de hand van NLP-technieken de effectiviteit van je communicatie te verbeteren. NLP (neurolinguïstisch programmeren) is gebaseerd op het principe dat bepaalde overtuigingen en denkpatronen tot de meest optimale communicatie leiden. Tijdens de cursus leer je praktische methoden en technieken om tot een betere communicatie met je cliënten te komen. De theorie wordt gekoppeld aan herkenbare casuïstiek vanuit de paramedische zorg en je eigen ervaringen. Na de cursus kun je NLP direct inzetten in je eigen praktijk.

08 mei 2024
09:30 - 16:30
1138.5
18-36 Punten
Reguliere nascholing
Physical course - series

Prijzen

Regulier € 1138.5
Inclusief : Studiemateriaal; Arrangementen (Food & Beverage)

Datum en locatie

08 mei 2024
09:30
05 jun. 2024
16:30
Stationshal 305, 3511CE, Utrecht
07 nov. 2024
09:30
05 dec. 2024
16:30
stationslplein 41, 3818LE, Amersfoort

Beroepen

Diëtist
36 Punten
NVD
Ergotherapeut
36 Punten
EN
Fysiotherapeut
30 Punten
KNGF
Logopedist
36 Punten
NVLF
Oefentherapeut
36 Punten
VvOCM

Sprekers

Marjolein Marcus

Docent
fysiotherapeut en psychosomatisch fysiotherapeut

Monique van Wonderen

Docent
onderwijskundige, psycholoog, internationaal gecertificeerd NLP trainer (ABNLP, NYTI) en gecertificeerd hypnotherapeut

Doelen

Je past verschillende technieken van NLP toe in gesprekken met je cliënten
Je bent beter in staat te luisteren en informatie te filteren
Je kunt je boodschap beter overbrengen
Je hebt inzicht in interactie- en communicatiepatronen
Je gaat vanuit je eigen kracht om met lastige situaties, conflicten of belangentegenstellingen
Omschrijving

Doelgroep

Deze cursus is bestemd voor professionals in zorg en welzijn die zich willen verdiepen in de methoden en technieken van neurolinguïstisch programmeren.


Aanpak

De combinatie van inspirerende bijeenkomsten en een zeer moderne online leeromgeving maakt deze cursus bijzonder effectief. Je krijgt kennis aangereikt door middel van actuele literatuur en een heldere uitleg van docenten met ruime ervaring met de toepassing van NLP in de paramedische zorg. De gebruikte interactieve werkvormen, zoals een rollenspel en vele praktische oefeningen, maken deze cursus uniek.

De cursus wordt gegeven in een groep van 8 tot 16 deelnemers en heeft een totale studiebelasting van 47 uur, waarvan 18 contacturen en 29 uur zelfstudie.

Pro Education BV

Pro Education is een van de grootste opleiders op paramedisch gebied in Nederland. Wij bieden cursussen en opleidingen aan voor fysiotherapeuten, ergotherapeuten, oefentherapeuten, logopedisten en diëtisten. Bent u al paramedicus? Dan vindt u bij Pro Education een uitgebreid en actueel bij- en nascholingsaanbod om uw ambities te realiseren. Maar ook als u paramedicus wilt worden, kunt u bij ons terecht voor verschillende initiële HBO Bacheloropleidingen. Daarnaast bieden we verschillende HBO-programma's en Masterclasses. Deze zijn vaak onderdeel van een langer lopend traject, waardoor u kunt 'stapelen' tot een volledige HBO-Bachelor- of Mastergraad. Onze aanpak is uniek, omdat wij optimaal proberen aan te sluiten op de werksituatie van onze deelnemers. Door de lesgroepen klein te houden, krijgen alle deelnemers de mogelijkheid vraagstukken uit de eigen praktijk in te brengen. Daarnaast zijn al onze docenten vakspecialisten die met beide benen in het vakgebied staan.
info@proeducation.nl
0205677999
7, Marathon, Hilversum, 1213 PD