Basisopleiding proces gerichte ACT

gedragstherapieCasuïstiekorthopedischACTtheoretische kennisRelational Frame Theory

Onze 5-daagse opleiding, biedt jou als GZ-psycholoog, psychiater, psychotherapeut, jeugdhulpverlener, POH-ggz-er, coach, maatschappelijk werker een uitstekende start in de wereld van ACT. Je leert over alle kernbegrippen die binnen ACT centraal staan: creatieve hopeloosheid, experiëntiële vermijding, acceptatie & bereidheid, hier en nu, defusie, zelf-als-context, waarden en toegewijd handelen.

08 mei 2024
09:30 - 16:30
1095
30-31 Punten
Reguliere nascholing
Physical course - series

Prijzen

Regulier € 1095
Inclusief : Koffie/thee en iedere dag een heerlijke lunch beschikbaar.

Datum en locatie

08 mei 2024
09:30
28 jun. 2024
16:30
Ericssonstraat 2, 5121ML, Rijen
13 sep. 2024
09:30
29 nov. 2024
16:30
Ericssonstraat 2, 5121ML, Rijen

Beroepen

Cognitief gedragstherapeut
30 Punten
VGCt
Gedragstherapeut
30 Punten
VGCt
Gezondheidszorgpsycholoog
31 Punten
FGzPt
Gezondheidszorgpsycholoog - Klinisch neuropsycholoog
31 Punten
FGzPt
Gezondheidszorgpsycholoog - Klinisch psycholoog
31 Punten
FGzPt
Omschrijving

Onze 5-daagse opleiding, biedt jou als GZ-psycholoog, psychiater, psychotherapeut, jeugdhulpverlener, POH-ggz-er, coach, maatschappelijk werker een uitstekende start in de wereld van ACT. Je leert over alle kernbegrippen die binnen ACT centraal staan: Zelf-als-Inhoud, creatieve hopeloosheid, experiëntiële vermijding, acceptatie & bereidheid, hier en nu, defusie, zelf-als-context, waarden en toegewijd handelen. Je leert direct hoe je ACt op een prcoesgerichte manier kunt toepassen zodat je maatwerk aan je cliënten kunt leveren. 

  

Leren gebeurt via het overbrengen van theoretische kennis, middels eigen ervaring en het toepassen van je kennis en vaardigheden op anderen. Buiten de opleiding om, oefen je met jouw doelgroep wat je tijdens de opleidingsdagen hebt geleerd. De opleiding wordt afgesloten met een reflectieopdracht op je eigen ontwikkeling of handelen in een casus. 

 

Een opleiding procesgerichte ACT is zowel een verrijking voor jou als professional, als op persoonlijk vlak.

 

Na afloop van de opleiding ben je in staat om ACT toe te passen op jezelf en je doelgroep, in verschillende situaties. Je hebt kennis van de ACT-componenten en de theoretische achtergrond op het gebied van de gedragstherapie, het Functioneel Contextualisme en de Relational Frame Theory. Je bent in staat jouw cliënten vanuit een ACT-kader te begeleiden. 

 

Vanwege het sterk experiëntiële karakter bestaan groepen uit maximaal 10 personen. 


expertise centrum ACT

info@expertisecentrumact.nl
0641178060
2, Ericssonstraat, Rijen, 5121ML