Deze cursus is verlopen

Motiverende gespreksvoering

Gesprekvoeringmotiverende gespreksvoeringmotiverenmotvatie

Motiverende gespreksvoering is primair bedoeld voor tutoren, maar alle docenten zijn welkom. Aan het eind van de workshop heb je basiskennis van motiverende gespreksvoering om in praktijk te kunnen toepassen bij 1 op 1 gesprekken.

28 mrt. 2024
15:00 - 17:00
Gratis
2 Punten
Online
(Meerdaagse) Nascholing
Physical course - single

Prijzen

Gratis
Opmerking :Deelname aan de workshop is kosteloos voor docenten die een rol hebben binnen het geneeskunde curriculum van de Faculteit der Geneeskunde VU en de (bio)medische research masters.

Datum en locatie

28 mrt. 2024
15:00
13 mei 2024
17:00
Online

Beroepen

Anesthesioloog
2 Punten
ABAN
Arts
2 Punten
ABAN
Arts beleid en advies KNMG
2 Punten
ABAN
Arts indicatie en advies KNMG
2 Punten
ABAN
Arts infectiebestrijding KNMG
2 Punten
ABAN
Omschrijving

Voorkom de ‘reflective zombie’! Wat is de échte motvatie van je student? Een workshop om motiverende gesprekstechnieken in te zetten bij gesprekken met studenten. Ook geschikt voor online gesprekken! Studenten die zich niet hebben voorbereid op een tutorbijeenkomst, de stukken niet op tijd geschreven hebben, of studenten waarvan je vindt dat zij jouw feedback niet serieus nemen! Motiverende gespreksvoering kan je helpen zorgen dat die studenten zich bewust worden van hun gedrag en verantwoordelijkheid gaan nemen. Je leert met Motiverende gespreksvoering vanuit een heel andere modus het gesprek aan te gaan met studenten; op een positieve en effectieve manier! In deze workshop krijg je praktische tips mee, waardoor je ze zelf kunt toepassen tijdens gesprekken met studenten en weer grip krijgt op processen.

Amsterdam UMC locatie VUmc / Amstel- VUmcAcademie