Masterclass Schitteren door aanwezigheid

Boeiend presenteren met humor
coachpsychologiecoachingretoriekartsen

Bent u ook een beetje jaloers op collega-artsen die zelfverzekerd een boeiende lezing op een congres of refereeravond houden? Wilt u ook graag op een ontspannen manier uw publiek verrassen en aan uw lippen laten hangen?

23 sep. 2024
09:00 - 19:00
1495
12 Punten
Meerdere cursusdagen
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 1495
Inclusief : Alle studiematerialen; Uitgebreide lunches; Heerlijk diner; Overnachting en ontbijt.

Datum en locatie

23 sep. 2024
09:00
24 sep. 2024
19:00
Eerbeekseweg 6, 6971LB, Brummen

Beroepen

Anesthesioloog
12 Punten
ABAN
Arts
12 Punten
ABAN
Arts beleid en advies KNMG
12 Punten
ABAN
Arts indicatie en advies KNMG
12 Punten
ABAN
Arts infectiebestrijding KNMG
12 Punten
ABAN

Sprekers

Theo Bollerman

Docent
Theo studeerde rechten en psychologie en geeft al meer dan 25 jaar cursussen aan huisartsen, medisch specialisten en paramedici. Voor Postgrade (postacademische opleidingen voor artsen en apothekers) verzorgde Theo vanaf 1990 meer dan 2.000 workshops over onderhandelen, vergadertechnieken, conflicthantering, tijdmanagement, verandermanagement en energiemanagement.

Marcel Verreck

Docent
Marcel Verreck is neerlandicus en studeerde af op postmodernistische aspecten in de roman De Oorveeg van Willem Brakman. In 1987 won Marcel samen met Paul Pleijsier het Leids Cabaret Festival. Als Verreck & Pleijsier maakten ze vier succesvolle theaterprogramma's en de liedjes-cd Ja. Na het uiteenvallen van het duo maakte Marcel zes soloprogramma's.

Programma

Dag 1

Omschrijving

Spraakmakend

Communicatie-expert Theo Bollerman en woordkunstenaar en cabaretier Marcel Verreck helpen u op weg. U leert in deze masterclass een boeiende presentatie maken. U ontdekt wat wel en niet werkt om op een sympathieke manier én met de nodige humor de waardering van uw toehoorders te krijgen.


Kom voor de dag!


Theo Bollerman en Marcel Verreck leren u niet alleen een presentatie te maken. Ze dagen u ook uit om te experimenteren met humor in uw betoog of voordracht. Kortom: een (ont)spannende, dynamische en leerzame tweedaagse masterclass voor iedereen die als inspirerende spreker voor de dag wil komen.

Brainfeed

info@brainfeed.nl
20, Homeruslaan, Zeist, 3707GS