Spierverslapping

nascholinganesthesiemedewerkerspierverslappingepidemioloog

In een reeks van vijf korte modules gaan anesthesiemedewerker en epidemioloog Drs. Bart Torensma en anesthesioloog i.o. en onderzoeker Drs. Gabby Reijnders-Boerboom in op het belang van monitoring van spierverslapping gedurende de gehele chirurgische ingreep.

Op aanvraag
8 Punten
E-learning
E-learning

Prijzen

Op aanvraag

Beroepen

Anesthesiemedewerker
8 Punten
NVAM
Omschrijving

In een reeks van vijf korte modules gaan anesthesiemedewerker en epidemioloog Drs. Bart Torensma en anesthesioloog i.o. en onderzoeker Drs. Gabby Reijnders-Boerboom in op het belang van monitoring van spierverslapping gedurende de gehele chirurgische ingreep.

Welke rol heeft diepe verslapping bij het creëren van optimale chirurgische condities?

Wat zijn de risico’s op postoperatieve pulmonale complicaties van restverslapping?


Deze factoren en de manier waarop we met elkaar communiceren op de OK, hebben invloed op het verloop van het perioperatieve proces en op de postoperatieve outcome van de patiënt.


Deze e-learning bestaat uit vijf samenhangende modules en wordt afgesloten met vier tot vijf toetsvragen. U dient alle modules volledig te bekijken om een accreditatiepunt te verkrijgen, alsook de eindtoetsvragen te maken. Bij een score van minimaal 70% bent u geslaagd. Na het succesvol afronden van deze e-learning en eindtoets kunt u uw deelname certificaat downloaden; dit deelname certificaat kunt u opsturen naar de NVAM voor bijschrijving van accreditatiepunten.

Merck Sharp & Dohme B.V.

inschrijven@msdacademy.nl
5153305
39, Waarderweg, Haarlem, 2031BN