Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • .

  De nascholing Care from the heart is voor artsen die BIG geregistreerd zijn, waaronder huisartsen en medisch specialisten.

  De zorgprofessional staat door allerlei factoren zwaar onder druk. Binnen de steeds meer geprotocolleerde zorgverlening en de toegenomen ''productie'' druk, wordt de uitdaging steeds groter om met voldoende toewijding en compassie de professie te kunnen blijven uitvoeren. 

  place Aljezur
  add 18.0 punten
  euro_symbol € 1,495.00
  access_time 07:30 - 23:50

  € Let op: kosten onder voorbehoud, dit waren de kosten van 2018

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  04-04-2019 t/m 08-04-2019 07:30 - 23:50 Aljezur
  22-09-2019 07:30 - 23:50 Aljezur
  description

  Omschrijving

  Door letterlijk uit het systeem te stappen op een andere plek in de wereld, geeft de arts zichzelf weer ruimte voor quality time, waardoor het mogelijk wordt te reflecteren op zijn of haar professional performance. De nascholing ''Care from the heart'' richt zich op een diepere laag die verscholen ligt binnen professional performance. Deze diepere laag geeft een belangrijke betekenis aan de wijze waarop de arts zorg verleent aan de patiënt. Wij noemen dit personal performance. Het gaat hierbij vooral om aandacht en bewustzijn. Met deze elementen is “alles” voorhanden. De arts wordt in staat gesteld meer in verbinding te komen met zichzelf, zijn of haar patiënt en zijn of haar collega’s. Dit draagt bij aan meer werkvreugde en vitaliteit van de medisch professional en een effectieve arts-patiëntrelatie.

  Bovenstaande wordt bereikt door middel van unieke afstemming van verschillende onderdelen; De Balint intervisie methode, wordt afgewisseld met diverse unieke effectieve communicatie & hospitality sessies. Tevens vormen Mind & Body sessies in combinatie met de magische natuurrijke omgeving een belangrijk onderdeel van het programma.Voor een duurzaam eindresultaat van deze nascholing is er tijdens deze vijfdaagse reis voldoende tijd voor bezinning en ruimte om de stof te verwerken en in je op te nemen. 

  Overige programma onderdelen zijn:

  •  Dagelijks gezamenlijk ontbijt, lunch en diner

  •  Integratie van leiderschapsmodules

  •  Personal coaching

  •  Stilte wandelingen in natuurreservaat Costa Vicentina

  •  Mind & body sessies

  •  Yoga op het strand

  •  Voldoende ruimte voor eigen invulling & ontspanning (waaronder sauna, zwemmen etc.)

  •  Massages (niet inbegrepen in de prijs)

  •  Paardencoaching (niet inbegrepen in de prijs)


  Locatie

  De nascholing vindt plaats binnen een uniek natuurgebied in Zuid West Portugal in het hart van Costa Vicentina. Dit beschermde natuurgebied is een van de dertien officiële natuurparken van Portugal en omvat 75.000 hectare landoppervlakte en heeft de grootste kustlijn van geheel Europa. 

  We verblijven op Monte Velho Retreat Center gelegen op de top van de "Monte". Hier word je je bewust van de enorme natuurlijke ruimte, de kracht van de elementen in de regio en de overweldigende schoonheid van één van de meest laatst bewaarde geheimen ter wereld. Een plek om de schoonheid van de natuur te beleven en een empowerende ervaring te hebben. 

  Tussen de activiteiten door kan men ontspannen in verschillende ruimtes, allemaal met een prachtig uitzicht op de omgeving. De twee- drie of vierpersoonskamers beschikken over voldoende ruimte en zijn gezellig ingericht. Ze staan in direct contact met het natuurgebied. Je kunt tevens tegen vergoeding gebruik maken van de spa faciliteiten en tegen betaling een massage boeken. Vanaf Monte Velho loop je in ongeveer een uur naar het strand en wordt je geraakt door het prachtige natuurgebied Costa da Vicentina.

  list

  Programma

  Data:

  2019 4 - 8 april

  2019 22 - 26 september

  business

  Organisatie

  business Yokoso
  )
  phone 31636103388
  mail_outline melaniedenissen@hotmail.com
  place Stuurmankade 22 1019 WC Amsterdam Nederland

  Yôkoso is een organisatie die retreats aanbiedt op inspirerende locaties die zich bevinden midden in de natuur. We richten ons op mensen die hun volle potentie willen benutten en leven vanuit het hart willen versterken, waarbij de focus ligt op het op peil houden van gezondheid en vitaliteit. Tijdens onze retreats bieden we je zowel cognitief als fysiek tools aan waardoor je belemmerende patronen zal (her)ontdekken en in staat wordt gesteld deze te doorbreken. Hierdoor zul je (weer) meer met jezelf in verbinding zijn en wordt je vermogen om te werken vanuit je hart vergroot.

  keyboard_arrow_up