Deze cursus is verlopen

Medical Taping – Podotherapie

tapingmedical tapingpodotherapiepodologiepodotherapeutpodo- en fysiotherapiefysiotherapieblessuresblessurepijnklachten

Deze cursus is bedoeld voor de beginnende taper, wanneer je al een Medical Taping cursus hebt gevolgd, kan er overlap plaatsvinden. Graag verwelkomen wij je op onze cursus!

435
13 Punten
Reguliere nascholing
Physical course - series

Prijzen

Regulier € 435
Inclusief : Uitgebreide lunch, koffie / thee en frisdrank, officieel MTC certificaat, Cursusmateriaal, Tegoedbon voor 6 rollen CureTape® Beige (5 cm x 5 m)

Beroepen

Podoposturaal therapeuten
13 Punten
LOOP
Podotherapeut
13 Punten
NVvP
Registerpodoloog
13 Punten
LOOP
Omschrijving

Tijdens deze Medical Taping cursus raak je vertrouwd met de eigenschappen, toepassingsmogelijkheden (en contra- indicaties) van het tapemateriaal. Tevens komen therapeutische mogelijkheden bij het behandelen van diverse casussen aan bod. Deze casussen zijn voor alle doelgroepen herkenbaar en gebaseerd op uit de praktijk veel voorkomende klachten en blessures.

FysioTape BV

FysioTape B.V. is een Nederlands bedrijf dat in 1998 is opgericht. Wij waren de eersten die het Medical Taping Concept (Kinesiotape methode) in Europa introduceerden. Een tapemethode die tegenwoordig in nagenoeg alle landen wordt toegepast. Sinds 2003 zijn wij de producent van het kwaliteitsproduct CureTape®, op dit moment de meest gebruikte kinesiotape in Europa voor de professionele markt. Maar ook in veel landen in Noord & Zuid Amerika, Azie en het Midden Oosten neemt de vraag naar CureTape erg toe. Het merk CureTape wordt geproduceerd in onze spiksplinternieuwe fabriek in Zuid-Korea. Hetgeen inhoudt dat we nauwlettend het productieproces kunnen volgen, controleren en waar nodig bij te stellen. Dit is de reden dat wij onze klanten een hoogwaardige kwaliteit kunnen garanderen.
info@fysiotape.nl
0534781900
18, Josink Kolkweg, Enschede, 7545 PR