Deze cursus is verlopen

Verenso najaarscongres 2021 : Innovatie

Jaarcongrescongresouderengeneeskundeouderenzorginnovatieinnovatie door crisistijdzorginnovatieinnovatiesinnovatie in de zorg

Innovatie! We kunnen er niet omheen, want de wereld verandert en de zorg verandert mee. De ouderenzorg misschien wel voorop. Bovendien heeft COVID-19 ons geconfronteerd met situaties die we ons twee jaar geleden niet konden voorstellen. Met druk, angst, verdriet en wanhoop. Maar ook met leiderschap, creativiteit, zingeving en trots. Ons vak verandert, vernieuwt en innoveert, hoe je het ook wendt of keert. We willen niet veranderen om te veranderen, maar de trein rijdt. Dus: stap op en laat je naar plaatsen brengen waar je niet eerder geweest bent, met nieuwe vergezichten. Gebruik ons najaarscongres daarbij als een tussenstop om het uitzicht te bekijken en even bij te tanken, samen te leren en elkaar te inspireren.

357
In aanvraag
Congres
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 357
Opmerking :Inschrijfgeld deelname op locatie, voor het inschrijfgeld online deelname zie beschrijving
Kortingen
€ 62
Alleen voor leden
€ 212
Alleen voor leden
Aios leden Verenso
€ 212
Alleen voor leden
Senior leden Verenso

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
Accreditation in aanvraag
ABC1
Huisarts
Accreditation in aanvraag
ABC1
Physician Assistant
Accreditation in aanvraag
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
Accreditation in aanvraag
ABC1
Verpleegkundig specialist algemene gezondheidszorg
Accreditation in aanvraag
VSR

Competenties

Medische handelen 30 %
Kennis en wetenschap 50 %
Professionaliteit en kwaliteit 20 %

Programma

Omschrijving

We nemen je 25 november graag mee in de grote ontwikkelingen in de ouderengeneeskunde vanuit het perspectief van de ervaren en de jonge specialist ouderengeneeskunde. Naar vernieuwing in het opleiden, nieuwe manieren van organiseren van zorg voor specifieke doelgroepen, nieuwe posities voor de specialist ouderengeneeskunde. En natuurlijk staan we stil bij wetenschappelijk onderzoek, dat het fundament van ons vakgebied vormt.

Als vereniging blikken we tijdens het najaarscongres ook vooruit. We nemen je tijdens de algemene ledenvergadering daarom mee in de handelingsperspectieven en de positionering van ons specialisme met het oog op de toekomst. Hoe positioneren wij ons nu om klaar te zijn voor 2030? Innovatie op alle vlakken gaat ons helpen een prachtig vak stevig neer te zetten!

We verheugen ons erop je in Den Bosch te zien en elkaar eindelijk - al is het met verstand en enige afstand - weer in levenden lijve te spreken. Of om elkaar via de live-stream te ontmoeten.

Jacqueline de Groot, voorzitter Verenso en Anne Lefèbre, voorzitter congrescommissie 


Programma

Dit jaar bieden wij je het congres in hybride-vorm aan, dat wil zeggen dat je het congres op locatie of online (alleen pijler 1 ) kunt bijwonen. Wanneer je kiest om het congres op locatie bij te wonen, dien je je aan de door de RIVM gestelde coronaregels te houden. Dit betekent dat je bij ontvangst een geldig vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve testuitslag dient te overhandigen (via de Coronacheck-app). Neem ook je identiteitsbewijs mee. 

Praktische informatie: de sessie Serious game (pijler 3, alleen op locatie) is volgeboekt.

Het najaarscongres wordt plenair geopend in Limousin 2. In deze zaal is vervolgens pijler 1 zowel op locatie als online bij te wonen. Vanaf 10 uur kunt u er ook voor kiezen om deel te nemen aan pijler 2 of 3. Deze zijn alleen op locatie bij te wonen.

Een volledige beschrijving van het programma kunt u hier inzien.


Inschrijfgeld deelname online

Leden Verenso € 175,-

Aios leden Verenso € 90,-

Senior leden Verenso € 90,-

Andere belangstellenden € 237,-

Bij inschrijven binnen 3 weken voorafgaand aan het congres wordt het inschrijfgeld met € 30 verhoogd.


Voor wie?

Specialisten ouderengeneeskunde en aios ouderengeneeskunde. Ook van harte welkom zijn klinisch geriaters en andere medisch specialisten, huisartsen, ouderenpsychiaters, psychologen, artsen verstandelijk gehandicapten, fysiotherapeuten en verpleegkundig specialisten.


Accreditatie

Aangevraagd bij ABC1 (Verenso) en Verpleegkundig Specialisten (VSR).


Organisatie

SCEM

Postbus 21

4196 ZG Tricht

0345-576642

scem@scem.nl


Verenso

info@verenso.nl
750, Orteliuslaan, Utrecht, 3528BB