Deze cursus is verlopen

Didactische Ondersteuning Medische Proffesionals (DOMP)

Kennis is macht maar kennisdeling is kracht Heeft u een cursus gevolgd en wilt u de opgedane kennis delen met uw collega’s? De juiste wijze om deze kennis over te dragen is door gebruik te maken van scenario onderwijs. Hoe doet u dat? In de Didactische Ondersteuning Medische Professionals (DOMP) opleiding krijgt u alle handvatten aangeboden om scenario onderwijs op te zetten en te begeleiden, boeiende presentaties en lezingen te geven en...

695
12 Punten
(Meerdaagse) Nascholing
Physical course - series

Prijzen

Regulier € 695
Opmerking :Inclusief lesmaterialen en lunch op beide dagen.

Beroepen

Anesthesioloog
23 Mar 2020
22 Mar 2021
12 Punten
ABAN-C2
Arts klinische chemie
23 Mar 2020
22 Mar 2021
12 Punten
ABAN-C2
Arts nucleaire geneeskunde
23 Mar 2020
22 Mar 2021
12 Punten
ABAN-C2
Arts voor verstandelijk gehandicapten
23 Mar 2020
22 Mar 2021
12 Punten
ABC1
Artsen | Mondziekten en kaakchirurgie (kaakchirurg)
23 Mar 2020
22 Mar 2021
12 Punten
ABAN-C2

Competenties

Kennis en wetenschap 100 %
Omschrijving

Omschrijving

In deze cursus komen diverse didactische werkvormen naar voren zodat een zo hoog mogelijk leerrendement wordt bereikt. De cursus bestaat uit een afwisselend programma met lezingen en praktische oefeningen die leiden tot het geven van presentaties, vaardigheidsonderwijs en scenario onderwijs. De instructeur leert u methodes om feedback te verkrijgen en met de feedback positieve vervolgresultaten te behalen. Voor iedere cursist is er naast de algemene leerdoelen ook ruimte om aan persoonlijke leerdoelen te werken.

Inleiding

Kennis is macht maar kennisdeling is kracht

Heeft u een cursus gevolgd en wilt u de opgedane kennis delen met uw collega’s? De juiste wijze om deze kennis over te dragen is door gebruik te maken van scenario onderwijs. Hoe doet u dat? In de Didactische Ondersteuning Medische Professionals (DOMP) opleiding krijgt u alle handvatten aangeboden om scenario onderwijs op te zetten en te begeleiden, boeiende presentaties en lezingen te geven en om te gaan met het verkrijgen en krijgen van feedback van en door uw collega’s. Door verschillende praktische oefeningen leert u onderwijsmethodes die uitvoerbaar zijn in uw eigen omgeving van de praktijk, kliniek of ziekenhuis.

Leerdoelen

Na het doorlopen van de cursus bent u in staat om:

  • Presentaties te geven;
  • Vaardigheden aan te leren;
  • Scenario onderwijs te begeleiden;
  • Toetsen van vaardigheden en scenario’s;
  • Feedback verkrijgen en geven.

Emergency Medical School

Emergency Medical School biedt opleidingen aan op het gebied van acute geneeskunde. Wij faciliteren en ontwikkelen cursussen voor medische zorgprofessionals. De opleidingen vinden plaats op onze eigen locatie in Uden of InCompany op uw eigen werkplek. Onze opleidingen richten zich op reanimatie, acute care, instructeurs en EHBO/BHV.
info@emschool.nl
0413265115
2, Loopkantstraat, E, Uden, 5405 NB