Deze cursus is verlopen

PA!N Congres - pijn, ketenzorg en levensloop

De Pijn Alliantie in Nederland is in 2017 opgericht en bestaat uit vertegenwoordigers van medische, paramedische en verpleegkundige beroepsgroepen én patiënten. PA!N heeft als doel de zorg voor patiënten met pijn te verbeteren. Multidisciplinaire pijnbehandeling in alle levensfasen. Wie doet wát op wélk moment? Tijdens het congres geven experts uit binnen- en buitenland een handzaam overzicht van de huidige stand van zaken.

225
5 Punten
Nascholing
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 225
Opmerking :175

Beroepen

Anesthesioloog
5 Punten
ABAN
Arts
5 Punten
ABAN
Arts beleid en advies KNMG
5 Punten
ABAN
Arts indicatie en advies KNMG
5 Punten
ABAN
Arts infectiebestrijding KNMG
5 Punten
ABAN

Competenties

Medische handelen 40 %
Samenwerken 20 %
Kennis en wetenschap 40 %
Omschrijving

Omschrijving

De Pijn Alliantie in Nederland is in 2017 opgericht en bestaat uit vertegenwoordigers van medische, paramedische en verpleegkundige beroepsgroepen én patiënten.

PA!N heeft als doel de zorg voor patiënten met pijn te verbeteren.

Multidisciplinaire pijnbehandeling in alle levensfasen.

Wie doet wát op wélk moment?

Tijdens het congres geven experts uit binnen- en buitenland een handzaam overzicht van de huidige stand van zaken.

Programma

Het congres bestaat uit plenaire en parallel sessies. Experts vanuit binnen- en buitenland zullen een handzaam overzicht geven van de huidige stand van zaken t.a.v. pijn en behandeling bij kinderen, volwassenen en ouderen.


09.00 Ontvangst en registratie

09.30 Opening

09.45 Start programma

12.30 Lunch

13.30 Vervolg programma

16.30 Afsluiting

Wenckebach Instituut voor Onderwijs en Opleiden UMCG

​Het Wenckebach Instituut is onderdeel van het UMCG en richt zich op de ontwikkeling en opleiding van professionals in de zorg. Het Wenckebach Instituut bestaat uit: Postgraduate School of Medicine School of Nursing & Health Expertisecentrum Communicatie, Leiderschap, Assessment en Samenwerking Wenckebach Skill Center UMCG Innovatiepoli: eerste hulp bij innovatie! Het Wenckebach Instituut werkt ook voor andere zorginstellingen in Noord- en Oost-Nederland en in specifieke gevallen ook voor landelijke en internationale opdrachtgevers. Veel gebeurt ’op maat’, in nauw overleg met opdrachtgevers.