Deze cursus is verlopen

Wonden in de dagelijkse praktijk: een multidisciplinaire aanpak

‘Wonden in de dagelijkse praktijk: een multidisciplinaire aanpak’ is een e-learning opgebouwd uit 5 modules omtrent wondzorg. De e-learning omvat de module ‘actieplan wondzorg’ waarin de oorsprong, observatie volgens het TIME principe, preventie en aandacht voor pijn worden besproken. De verdere modules gaan dieper in op de specifieke wond. Ulcis Cruris, en worden verder uitgebreid met Diabetische voet, Wonden bij Ouderen, brandwonden...

Gratis
0.5 Punten
Online
E-learning
E-learning

Prijzen

Gratis
Opmerking :Deze e-learning wordt aangeboden in een samenwerking tussen Flen Health - Roularta Media Group (Healthcare) De kosten worden door de beide partijen gedragen. Doelstelling is lezers en gebruikers te informeren en e-learning aan te bieden

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
10 Jul 2019
09 Jul 2021
0.5 Punten
ABC1
Huisarts
10 Jul 2019
09 Jul 2021
0.5 Punten
ABC1
Physician Assistant
10 Jul 2019
09 Jul 2021
0.5 Punten
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
10 Jul 2019
09 Jul 2021
0.5 Punten
ABC1

Competenties

Medische handelen 40 %
Kennis en wetenschap 40 %
Communicatie 20 %
Omschrijving

Omschrijving

‘Wonden in de dagelijkse praktijk: een multidisciplinaire aanpak’ is een e-learning opgebouwd uit 5 modules omtrent wondzorg.
De e-learning omvat de module ‘actieplan wondzorg’ waarin de oorsprong, observatie volgens het TIME principe, preventie en aandacht voor pijn worden besproken.
De verdere modules gaan dieper in op de specifieke wond.
Ulcis Cruris, en worden verder uitgebreid met Diabetische voet, Wonden bij Ouderen, brandwonden in een volgend stadium

De eerste 2 modules staan online en zijn toegankelijk

Aan het einde van de module ‘actieplan wondzorg’ wordt de deelnemer geacht in een wondactieplan en op basis van TIME de fundamentele fysische stappen te definiëren.

Aan het einde van de module ‘Ulcus Cruris wordt de deelnemer geacht het verschil tussen arterieel en veneus ulcus te benoemen/opgefrist te hebben.

de logingegevens

MedChronicle