Deze cursus is verlopen

Masterclass gynaecologie Deel 1 Van contact-tics naar con-tactics; kunst en kunde van professionele samenwerking

Obstetrie

Op de vraag wat het leven zo boeiend maakt, antwoorden velen doorgaans met zinsneden als het contact, of meer algemeen het omgaan met mensen. Op de vraag wat het leven soms zo moeizaam maakt, krijgt men merkwaardigerwijs dikwijls hetzelfde antwoord. En dat geldt zowel voor prive´- als voor werksituaties. Blijkbaar staat of valt voor veel mensen de kwaliteit van hun leven en/of het prettig uitoefenen van hun vak met de kwaliteit van hun...

Gratis
1 Punten
E-learning
E-learning

Prijzen

Gratis
Opmerking :Online programma wordt gefinancieerd door Bayer

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
10 Jul 2019
09 Jul 2021
1 Punten
ABC1
Huisarts
10 Jul 2019
09 Jul 2021
1 Punten
ABC1
Physician Assistant
10 Jul 2019
09 Jul 2021
1 Punten
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
10 Jul 2019
09 Jul 2021
1 Punten
ABC1

Competenties

Samenwerken 60 %
Communicatie 40 %
Omschrijving

Omschrijving

Op de vraag wat het leven zo boeiend maakt, antwoorden velen doorgaans met zinsneden als het contact, of meer algemeen het omgaan met mensen. Op de vraag wat het leven soms zo moeizaam maakt, krijgt men merkwaardigerwijs dikwijls hetzelfde antwoord. En dat geldt zowel voor prive´- als voor werksituaties. Blijkbaar staat of valt voor veel mensen de kwaliteit van hun leven en/of het prettig uitoefenen van hun vak met de kwaliteit van hun contacten met anderen. Conflicten kosten behalve veel tijd, geld en energie ook de nodige persoonlijke ergernis. Preventie van conflicten loont daarom al snel de moeite, maar vraagt om kennis, kunde en professionele vaardigheid. In deze bijdrage worden de diverse aspecten vanuit een praktisch perspectief belicht.

Let op: Om deze nascholing te volgen moet u een account hebben van Medischwijzer, via de 'inschrijven'-button komt u op de inlogpagina.

MEDtalks Nederland BV

infoo@medtalks.eu
0355444010
29, Arendstraat, Hilversum, 1223RE