Deze cursus is verlopen

Refreshing Masterclass Oogheelkunde voor huisartsen 2019

oog

De afdeling Oogheelkunde en de Radboudumc Health Academy van het Radboudumc willen wederom een tweetal masterclass organiseren voor huisartsen, die reeds in het bezit zijn van een certificaat Bijzondere Bekwaamheid Oogheelkunde. De avonden zullen deels een theoretische update bieden, maar vooral praktische oefening met patiënten (bij voorkeur uit uw eigen praktijk). Wij willen zoveel mogelijk inspelen op uw behoefte. Bij uw registratie...

395
4 Punten
Nascholing
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 395
Opmerking :per avond

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
4 Punten
ABC1
Huisarts
4 Punten
ABC1
Physician Assistant
4 Punten
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
4 Punten
ABC1

Competenties

Medische handelen 80 %
Maatschappelijk handelen en preventie 20 %
Omschrijving

Omschrijving

Refreshing Masterclass

De refreshing masterclass is vooral bedoeld voor huisartsen die nog relatief kort in het bezit zijn van hun certificaat, dan wel waarbij de oogheelkundige vaardigheden door omstandigheden wat minder zijn gevorderd. Op deze avond wordt ingespeeld op door de cursisten vooraf ingebrachte wensen (waar loopt men in de dagelijkse praktijk tegenaan?). Er is gelegenheid tot het opnieuw ophalen, dan wel d.m.v. praktische tips & trics het upgraden, van de wat lastigere vaardigheden als binoculair spiegelen met de 78D- en 90D-lens en het oogdruk meten.

Inleiding

De afdeling Oogheelkunde en de Radboudumc Health Academy van het Radboudumc willen wederom een tweetal masterclass organiseren voor huisartsen, die reeds in het bezit zijn van een certificaat Bijzondere Bekwaamheid Oogheelkunde.

De avonden zullen deels een theoretische update bieden, maar vooral praktische oefening met patiënten (bij voorkeur uit uw eigen praktijk). Wij willen zoveel mogelijk inspelen op uw behoefte. Bij uw registratie nodigen wij u van harte uit aan te geven welke onderwerpen u behandeld wilt zien.

Programma

De cursus duurt van 18:30 uur tot 22:30 uur.

Leerdoelen

Juiste urgentie voor diagnostiek voor doorverwijzing en aanvullend oogheelkundig onderzoek in de eerste lijn. 

Radboudumc Health Academy

continueprofessioneleontwikkeling.rha@radboudumc.nl
3611111
2, Gerard van Swietenlaan, Nijmegen, 6525GB