Deze cursus is verlopen

Heartfulness: intensive Cote d'Azur

Doe jezelf deze bijzondere ervaring cadeau! Daarmee heb je de eerste stap gezet naar zelfcompassie! Aan de Cote dázur, vlakbij de grens met Italie hebben wij de beschikking over een exclusieve lokatie waar de omgeving de training kracht zal bijzetten. Hier willen wij je kennis laten maken met een belangrijk onderdeel uit de mindfulness ; (zelf)compassie. Artsen die al een mindfulness training hebben gevolgd kunnen dit zien als een vervolg,...

1999
16 Punten
Nascholing
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 1999

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
01 Jan 2019
28 Feb 2021
16 Punten
ABC1
Huisarts
01 Jan 2019
28 Feb 2021
16 Punten
ABC1
Physician Assistant
01 Jan 2019
28 Feb 2021
16 Punten
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
01 Jan 2019
28 Feb 2021
16 Punten
ABC1

Competenties

Professionaliteit en kwaliteit 100 %
Omschrijving

Omschrijving

Doe jezelf deze bijzondere ervaring cadeau! Daarmee heb je de eerste stap gezet naar zelfcompassie!

Aan de Cote dázur, vlakbij de grens met Italie hebben wij de beschikking over een exclusieve lokatie waar de omgeving de training kracht zal bijzetten. Hier willen wij je kennis laten maken met een belangrijk onderdeel uit de mindfulness ; (zelf)compassie. Artsen die al een mindfulness training hebben gevolgd kunnen dit zien als een vervolg, maar ook zonder deze ervaring zal de training zeker ‘tools bieden’ om toe te passen in de praktijk en voor jezelf als arts. Yoga en meditatie zullen dagelijks onderdeel zijn van het programma.

Barbara Doeleman, een van de eerste in Nederland die compassie en mindfulness in de zorg introduceerde. Ze is een zeer bekend trainer en spreker zal ons verschillende oefeningen aanreiken en dit combineren met presentaties, reflecties en dialoog. Je zult geinspireerd naar huis gaan en over een nieuwe ‘set tools’ voor zowel in je artsenpraktijk als je persoonlijke leven beschikken. Voor meer informatie over Barbara, klik hier.

Daarnaast zijn de trainster: Claudia van der Lugt, huisarts en Simone Ardesch, arts integrative medicine en coach

Amsterdam School for Integrative Medicine

claudia@schoolforintegrativemedicine.nl
464, Kennemerstraatweg, B kamer 1.4.03, Heiloo, 1851NG