Deze cursus is verlopen

Leidse Melanoomdag 2019

huid

Het LUMC is een landelijk expertisecentrum voor de diagnostiek en behandeling van het primair (familiair) huid, mucosaal- en oogmelanoom. Tevens is het een centrum voor de behandeling van patiënten met gemetastaseerde huid- en oogmelanoom. Het symposium levert u kennis op over de herkenning en behandeling van vroege en late stadia van huid, mucosaal- en melanoom in oogheelkundig gebied, alsmede over nieuwe ontwikkelingen en trials. Verder...

75
4 Punten
Nascholing
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 75
Opmerking :Korting voor AIOS - physician assistants en verpleegkundig specialisten -€25,-

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
4 Punten
ABC1
Huisarts
4 Punten
ABC1
Physician Assistant
4 Punten
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
4 Punten
ABC1

Competenties

Medische handelen 40 %
Samenwerken 20 %
Kennis en wetenschap 40 %
Omschrijving

Omschrijving

Het LUMC is een landelijk expertisecentrum voor de diagnostiek en behandeling van het primair (familiair) huid, mucosaal- en oogmelanoom. Tevens is het een centrum voor de behandeling van patiënten met gemetastaseerde huid- en oogmelanoom. Het symposium levert u kennis op over de herkenning en behandeling van vroege en late stadia van huid, mucosaal- en melanoom in oogheelkundig gebied, alsmede over nieuwe ontwikkelingen en trials.

Verder wordt u bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van preventie en diagnostiek van huid- en oogmelanomen.

Het symposium is bedoeld voor huisartsen en voor alle bij de melanoomzorg betrokken professionals (verwijzend medisch specialisten, physician assistants en verpleegkundig specialisten).

Wij hopen u allen te mogen begroeten op 23 mei 2019.

Boerhaave Nascholing

boerhaavenascholing@lumc.nll
21, Hippocratespad, LEIDEN, 2333ZD