Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Aanmelden voor Intervisiegroep

  Regelmatig krijgen wij als WDH Midden Nederland de vraag van leden die op zoek zijn naar een intervisiegroep, of wij hierin kunnen bemiddelen.

  Veel huisartsen nemen al deel aan een vorm van intervisie, maar er zijn ook nog veel collega's op zoek naar een groep om bij aan te sluiten of om mee te gaan starten.

  Als WDH Midden Nederland willen wij hier graag een rol in spelen.

  We willen hiertoe een pilot starten om te bemiddelen bij het zoeken naar een intervisiegroep en de start van nieuwe groepen te faciliteren.

  2x per jaar willen wij een inschrijfronde houden, waarna we kijken of we groepen kunnen samenstellen, rekening houdend met woonplaats en wensen van de deelnemers.

  De bijeenkomst zal door ons georganiseerd worden, onder begeleiding van Louise Filius, erkend supervisor. Daarna kan de groep zelf afspraken maken over het vervolg. Als de begeleiding door een erkend supervisor gewenst is kunnen wij daar ook in bemiddelen.

  Voor bestaande intervisiegroepen:

  Als u reeds deelneemt aan een intervisiegroep waar nog ruimte is voor nieuwe deelnemers horen wij dat uiteraard ook graag. Dan kunnen wij jullie mogelijk in contact brengen met geïnteresseerde collega's.

  place Soest
  add 1.0 punten
  euro_symbol € 0.00
  access_time 19:00 - 20:00

  * Prijs: € Voor leden van de WDHMN is deze bemiddelingsservice gratis. Niet-leden vragen wij een kleine bijdrage van € 15

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  01-10-2020 19:00 - 20:00 Soest
  description

  Omschrijving

  Accreditatie

  Deze bijeenkomst is voor 1 uur geaccrediteerd ook op te voeren als EKC toetsgroeppunt.

  business

  Organisatie

  business Federatie WDH Midden-Nederland
  mail_outline info@wdhmn.nl
  place Dalplein 61 3762 BN Soest

  Het vormgeven aan een gezamenlijk kwaliteitsbeleid in Midden Nederland en daardoor het bevorderen van de kwaliteit van de huisartsgeneeskunde in de regio. Hiertoe ontwikkelt en organiseert de Federatie programma's voor nascholingen en toetsing. De Federatie beschikt met betrekking tot haar kerntaak, de ontwikkeling van nascholingen, over de instellingsaccreditering afgegeven door het Accreditatie Bureau Cluster1 (ABC1) van de KNMG.

  Alle cursussen van deze organisatie
  keyboard_arrow_up