LHV Academie - Webinar Beleid en bekostiging huisartsenzorg 2020 (on demand)

huisartsen

Wat staat de huisarts in 2020 te wachten? Welke wijzigingen zijn er in de financiering en wat verandert er aan de inhoud van de huisartsenzorg? De LHV-experts praten u tijdens het webinar bij over de stappen die komend jaar worden gezet. Zodat u op tijd en op de juiste manier kunt inspelen op de veranderingen in de huisartsenzorg. De webinar is alleen nog  on demand  te volgen. Inhoud workshop Adviseurs van de LHV praten u bij over...

Gratis
1 Punten
E-learning
E-learning

Prijzen

Gratis

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
1 Punten
ABC1
Huisarts
1 Punten
ABC1
Physician Assistant
1 Punten
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
1 Punten
ABC1
Omschrijving

Tijdens de live-uitzending kunt u via de chatfunctie vragen stellen. Deze vragen worden door onze moderatoren digitaal beantwoord.

  • Webinar voor huisartsen: 13 november 2019 om 19.30 uur.
  • Webinar voor praktijkmanagers: 14 november 2019 om 19.30 uur. 

Om deel te kunnen nemen aan het webinar hebben praktijkmanagers ook een LHV-nummer nodig. Deze kunt u aanvragen via www.lhv.nl/aanvraag-inlogcode.




Inleiding

Wat staat de huisarts in 2020 te wachten? Welke wijzigingen zijn er in de financiering en wat verandert er aan de inhoud van de huisartsenzorg? De LHV-experts praten u tijdens het webinar bij over de stappen die komend jaar worden gezet. Zodat u op tijd en op de juiste manier kunt inspelen op de veranderingen in de huisartsenzorg.

De webinar is alleen nog on demand te volgen.


Inhoud workshop

Adviseurs van de LHV praten u bij over de ontwikkelingen het komende jaar in de huisartsenzorg. Welke grote en kleinere veranderingen kunt u verwachten? Wat verandert er in de bekostiging? Welke voortgang is er geboekt op de afspraken uit het hoofdlijnenakkoord? Welke ondersteuning kunt u van uw beroepsvereniging krijgen? Na de bijeenkomst bent u helemaal bij, zowel op de landelijke als de regionale ontwikkelingen.



Programma

14-11-2019


Leerdoelen

Leerdoel

  • U kunt op tijd en op de juiste manier inspelen op de veranderingen in de huisartsenzorg.
  • U leert strategisch om te gaan met uw aanbod in de praktijk.
  • U weet hoe per 2020 de bekostiging huisartsenzorg eruitziet en wat de implicaties zijn voor de eigen huisartsenpraktijk.



Landelijke Huisartsen Vereniging

academie@lhv.nl
1200, Mercatorlaan, Utrecht, 3528BL