Deze cursus is verlopen

UKON symposium 29 september 2020

psychische problemenSociale problemen

Op 29 september 2020 vindt het jaarlijkse UKON-symposium plaats, met als thema: welbevinden voor cliënten en zorgprofessionals. We sluiten deze editie op bijzondere wijze af: namelijk met de oratie van prof. dr. Debby Gerritsen, die ons mee zal nemen in een "ode aan kwetsbaarheid". Tijdens 16 parallelle sessies gaan wij samen dieper in op het thema. De sessies worden zoals elk jaar verzorgd door onze organisaties. Daarnaast is er een...

Gratis
3 Punten
Nascholing
Physical course - single

Prijzen

Gratis
Opmerking :Het symposium is gratis toegankelijk voor zorgprofessionals van de 15 UKON zorgorganisaties

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
3 Punten
ABC1
Huisarts
3 Punten
ABC1
Physician Assistant
3 Punten
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
3 Punten
ABC1

Competenties

Medische handelen 40 %
Kennis en wetenschap 40 %
Communicatie 20 %
Omschrijving

Omschrijving

Het UKON-symposium is een multidisciplinair symposium voor de zorgprofessionals van de 15 zorgorganisaties aangesloten bij het Universitair Kennisnetwerk Ouderenzorg Nijmegen (UKON). Het doel is zorgprofessionals te informeren over de laatste ontwikkelingen in de zorg met de focus op resultaten van wetenschappelijk onderzoek en verbeterprojecten. Naast kennisoverdracht is er gelegenheid om competenties te vergroten tijdens workshops. Deze workshops worden verzorgd door professionals (verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, artsen of paramedici) van de eigen organisaties of onderzoekers van het Radboudumc. Het hoofdthema dit jaar is welbevinden voor cliënten en professionals. Inzichten en best practices over welbevinden worden met elkaar gedeeld.

Inleiding

Op 29 september 2020 vindt het jaarlijkse UKON-symposium plaats, met als thema: welbevinden voor cliënten en zorgprofessionals. We sluiten deze editie op bijzondere wijze af: namelijk met de oratie van prof. dr. Debby Gerritsen, die ons mee zal nemen in een "ode aan kwetsbaarheid".


Tijdens 16 parallelle sessies gaan wij samen dieper in op het thema. De sessies worden zoals elk jaar verzorgd door onze organisaties. Daarnaast is er een kennisfestival met vele interessante stands. Op het inschrijfformulier kun je aangeven welke sessies jij graag wilt bezoeken.

Radboudumc, Eerstelijnsgeneeskunde

Wilma.vanderWeijden@radboudumc.nl
149, Geert Grooteplein Noord 21, route, Nijmegen, 6525EZ