Deze cursus is verlopen

Education4Care Finlandcursus 2020

Komend jaar wordt voor voor de tiende keer de bijzondere nascholing georganiseerd in Finland. In samenwerking met huisartsvoorzitter Florine Bennebroek Gravenhorst wordt een gevarieerd nascholingsprogramma samengesteld. Een aantal huisartsen zal een onderwerp gaan behandelen en medische specialisten die medewerking hebben toegezegd zijn: KNO arts Jan Willem Bok, internist hematoloog Jan Baars en MDL arts Marco Mundt. Daarnaast zult u een...

2195
20 Punten
(Meerdaagse) Nascholing
Physical course - series

Prijzen

Regulier € 2195

Beroepen

Anesthesioloog
20 Punten
ABAN
Arts
20 Punten
ABAN
Arts beleid en advies KNMG
20 Punten
ABAN
Arts indicatie en advies KNMG
20 Punten
ABAN
Arts infectiebestrijding KNMG
20 Punten
ABAN

Competenties

Medische handelen 60 %
Samenwerken 20 %
Organisatie en financiering 20 %
Omschrijving

Omschrijving

Inclusief cursuskosten, transfers, 5 overnachtingen in een prachtige Finse cottage op basis van halfpension, inclusief gebruik van sauna en inclusief 3 dagen georganiseerde outdoor-activiteiten plus lunch met de daarvoor benodigde materiaal en kleding. Exclusief u eigen drankjes en de kosten van de retourvlucht met Finnair (via ons groepsticket € 547,- pp).

Het is mogelijk een cottage met privesauna of een cottage voor u alleen te boeken zolang de voorraad strekt. Ook is een beperkt aantal plaatsen voor partners beschikbaar. Een vierde dag outdooractiviteit naar keuze is optioneel.

Inleiding

Komend jaar wordt voor voor de tiende keer de bijzondere nascholing georganiseerd in Finland.

In samenwerking met huisartsvoorzitter Florine Bennebroek Gravenhorst wordt een gevarieerd nascholingsprogramma samengesteld. Een aantal huisartsen zal een onderwerp gaan behandelen en medische specialisten die medewerking hebben toegezegd zijn: KNO arts Jan Willem Bok, internist hematoloog Jan Baars en MDL arts Marco Mundt.

Daarnaast zult u een week lang veel van de ongerepte Finse natuur leren kennen. Op het programma staat een huskyslede safari, waarbij u met uw slee en uw eigen team van husky's een dagtocht maakt om nooit te vergeten, u verkent de omgeving op langlaufski's, maakt u een tocht door de wildernis met sneeuwschoenen en ukunt desgewenst een snowscootersafari of een rendierensledetocht maken.

Een bezoek aan de Finse sauna en kans op het Noorderlicht maakt deze nascholingsreis tot een onvergetelijke ervaring!


Programma

De cursusweek bestaat uit 5 dagen waarbij u in de vroege ochtend en late middag een aantal uren afwisselende, praktische en interessante huisartsennascholing geniet en overdag en ‘s avonds het wonderschone Lapland beleeft.


Zondag

11.45 vlucht naar Rovaniemi

18.00 transfer naar Valkea Lodge

20.00 diner in Lodge


Maandag t/m donderdag

8.00 cursus

10.00 outdooractiviteit, huskysledtocht, langlaufen, sneeuwschoenwandelen en optioneel een sneeuwscootertocht of rendiersledetocht

16.30 cursus

20.00 diner


Vrijdag

8.00 cursus

11.00 transfer naar luchthaven

18.15 aankomst in Amsterdam

Federatie WDH Midden-Nederland

info@wdhmn.nl
61, Dalplein, Soest, 3762BN