Deze cursus is verlopen

Update cardiologie

Mensen gaan voor verschillende redenen naar de cardioloog. Wat kunt u als huisarts of specialist ouderengeneeskunde in de eerste lijn betekenen voor patiënten met pijn op de borst, dyspneu of CVRM? Bij Boerhaave Nascholing praten we u graag bij over de laatste stand van zaken omtrent het hart. Wat kan E-Cardiologie bijdragen? De cursus Update Cardiologie wordt één keer in de vijf jaar gegeven. In het programma proberen we zoveel mogelijk...

295
6 Punten
Nascholing
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 295
Opmerking :295 vol tarief 170 aios tarief

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
6 Punten
ABC1
Huisarts
6 Punten
ABC1
Physician Assistant
6 Punten
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
6 Punten
ABC1

Competenties

Medische handelen 60 %
Kennis en wetenschap 40 %
Omschrijving

Omschrijving

Mensen gaan voor verschillende redenen naar de cardioloog. Wat kunt u als huisarts of specialist ouderengeneeskunde in de eerste lijn betekenen voor patiënten met pijn op de borst, dyspneu of CVRM? Bij Boerhaave Nascholing praten we u graag bij over de laatste stand van zaken omtrent het hart.


Wat kan E-Cardiologie bijdragen?

De cursus Update Cardiologie wordt één keer in de vijf jaar gegeven. In het programma proberen we zoveel mogelijk de koppeling te maken met de dagelijkse praktijk. Daarnaast worden er technische (on)mogelijkheden besproken. Wat kan e-cardiologie bijdragen en hoe? In het middagprogramma kunt u verschillende workshops volgen. Samen met andere cursusdeelnemers gaat u dieper in op de onderwerpen die ’s ochtends besproken zijn.

Boerhaave Nascholing

boerhaavenascholing@lumc.nll
21, Hippocratespad, LEIDEN, 2333ZD