• share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Leergang Kiezen voor bestuurswerk

  Wilt u meer invloed hebben op het beleid van het huisartsenvak? Wilt u zich verder ontwikkelen en uw kennis verbreden? Bent u benieuwd of bestuurswerk iets voor u is? Dan nodigen wij u graag uit voor onze Leergang 'Kiezen voor bestuurswerk'. Deze training leert u in 6 dagdelen wat bestuurswerk inhoud en of het bestuurswerk bij u past. De Birkman-analyse is onderdeel van deze training. Daarnaast ervaart u ook het vak in de praktijk: u bent 1 dag lid van het LHV (kring)bestuur. 

  place Doorn
  add 12.0 punten
  euro_symbol € 2,250.00
  access_time 19:30 - 21:30

  € Leden € 1250,- / Niet-leden € 2250,-

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  22-01-2020 19:30 - 21:30 Onbekend
  23-01-2020 09:00 - 17:00 Doorn
  05-02-2020 09:00 - 17:00 Doorn
  06-02-2020 09:00 - 13:00 Doorn
  19-11-2020 t/m 08-12-2020 19:30 - 12:30 Doorn
  description

  Omschrijving

  We starten de training met een haardvuursessie, tijdens deze avond kunt u in gesprek met Paulus Lips. Paulus is 6 jaar bestuurder bij de LHV geweest. Hij vertelt u over zijn persoonlijke ervaringen, welke persoonlijke belemmeringen hij tegenkwam in zijn rol als bestuurder en zijn overwinningen. Tevens vertelt hij u hoe hij door persoonlijke kracht in staat is geweest zichzelf of zijn omgeving te veranderen. De volgende dag bespreken we de rapportage van de Birkman-analyse die ingaat op de beroepsmatige belangstelling, stijl van werken en behoeften ten aanzien van werkomgeving. Vervolgens blikken we terug op de haardvuursessie en bespreken uw ontwikkelvraag en hoe dit aansluit op uw ontwikkeldoelen. 


  Twee weken later ontmoeten wij u weer om met de module Persoonlijke kracht aan de slag te gaan. In deze module nemen we het woord ont-wikkelen heel letterlijk. De wikkels rondom de kern van elke deelnemer wordt verwijderd en we richten ons op wat u tegenhoudt te groeien. Ook komen de ervaringen op het gebied van samenwerken aan de orde en de trainer biedt iedere deelnemer een à la carte ondersteuning. De mede deelnemers zijn lerend publiek, vaak met een actieve rol. Dit levert alle deelnemers in elke ronde nieuwe kennis en inzichten op. 

  list

  Programma

  Dagdeel 1: Haaardvuursessie met inspirerende spreker: Paulus Lips (avond incl. overnachting)

  Dagdeel 2: Bespreken rapportage Birkman-analyse (ochtend) 

  Dagdeel 3: Terugblijk haarvuursessie en bespreken ontwikkelvraag (middag)

  Dagdeel 4, 5 en 6: Persoonlijke kracht (hele dag + ochtend incl. overnachting)

  Iedere deelnemer kan tijdens de training een aanvraag indienen bij de LHV Academie of rechtstreeks bij het LHV landelijk - of één van de LHV kringbesturen om een dag mee te lopen met één van de bestuurders.   gps_fixed

  Leerdoelen

  • U leert op ervarende wijze wat het bestuurswerk inhoudt. 
  • U weet of het bestuurswerk bij u past en kunt een bewuste en gedegen keuze hierover maken. 
  • U ontdekt nieuwe kennis en inzichten voor persoonlijke groei.
  business

  Organisatie

  business Landelijke Huisartsen Vereniging
  mail_outline academie@lhv.nl
  place Mercatorlaan 1200 3528 BL Utrecht Nederland

  De Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) behartigt de belangen van bijna 11.000 huisartsen en huisartsen in opleiding in Nederland en ondersteunt de leden individueel en collectief. Via de LHV Academie biedt de LHV praktische en geaccrediteerde nascholing aan, voor u en uw team. De LHV Academie heeft een zeer uitgebreid aanbod, zowel voor starters als voor ervaren huisartsen en behandelen onderwerpen die u helpen bij uw praktijkvoering en -organisatie. U hoeft bovendien niet ver te reizen, want we verzorgen nascholingen in het hele land, dus ook bij u in de buurt.

  Alle cursussen van deze organisatie
  keyboard_arrow_up