Deze cursus is verlopen

Overtuigen en beargumenteren

In debat ... Waarom trok u nou aan het kortste eind bij de verdeling van vrije dagen? Waarom doet die ander niet wat u belangrijk vindt? Hoe zorgt u ervoor dat verzekeraars meebewegen in uw plan? Naast patiëntenzorg zijn we ook bezig met belangen voor de groep, de HAGRO, de zorgverzekeraar en uzelf. Door efficiënt gebruik te maken van debattechnieken, kunt u wellicht net wat meer voor elkaar krijgen. Zo wordt u weer leidend in plaats van...

355
6 Punten
Nascholing
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 355
Opmerking :Nascholingskosten abonnée DOKh (factuur): € 355,00 Nascholingskosten niet abonnée DOKh (factuur): € 475,00 Indien u kiest voor eenmalige afschrijving van uw cursusgeld, ontvangt u een korting van € 5,00

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
10 Aug 2019
31 Dec 2021
6 Punten
ABC1
Huisarts
10 Aug 2019
31 Dec 2021
6 Punten
ABC1
Physician Assistant
10 Aug 2019
31 Dec 2021
6 Punten
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
10 Aug 2019
31 Dec 2021
6 Punten
ABC1

Competenties

Communicatie 100 %
Omschrijving

Omschrijving

Tijdens deze training leert u basistechnieken die worden gebruikt in het debat. Theorie wordt snel toepasbaar gemaakt en geoefend in debatvorm. Wat werkt om te overtuigen? Gebruik harde cijfers, ervaringen uit de praktijk of raak de gevoelige snaar. Leer hoe u argumenten helder en overtuigend kunt brengen door een goede opbouw te gebruiken en met voorbeelden bekrachtigen. Belicht problemen en oplossingen vanuit verschillende perspectieven.

De training bestaat uit 2 avonden. Het zal vooral aanspreken bij bestuurders en voorzitters, maar het is zeer enthousiasmerend voor iedere huisarts met een mening.

Een investering in uzelf en uw team.

“Spreken zodat de ander mij hoort. Mijn boodschap kort en bondig overbrengen. Zó reageren dat de andere partij zich gehoord weet én direct stevig reageren en ook mijn punt weer maken. En ook de meerwaarde van samen een “debat-team” vormen. Dat leerde ik in deze workshop debatteren. Ik ervaar het geleerde toepasbaar op vele plekken”. Met als bijblijvende quote “Je zit aan de tafel of je staat op het menu”. Ilonka Brugemann, huisarts en begeleidingskundige.

Inleiding

In debat ...
  • Waarom trok u nou aan het kortste eind bij de verdeling van vrije dagen?
  • Waarom doet die ander niet wat u belangrijk vindt?
  • Hoe zorgt u ervoor dat verzekeraars meebewegen in uw plan?

Naast patiëntenzorg zijn we ook bezig met belangen voor de groep, de HAGRO, de zorgverzekeraar en uzelf. Door efficiënt gebruik te maken van debattechnieken, kunt u wellicht net wat meer voor elkaar krijgen. Zo wordt u weer leidend in plaats van lijdend voorwerp.

Programma

17.30 uur Ontvangst met koffie en broodjes (idem op beide dagen)

18.00 uur Start programma (idem op beide dagen)

21.30 uur fsluiting programma (idem op beide dagen)

Stichting DOKh

secretariaat@dokh.nl
0725279100
6, Robijnstraat, Alkmaar, 1812RB