Deze cursus is verlopen

Masterclass Gyeaecologie 1: Lange termijn anticonceptie voor jonge vrouwen

Obstetrie

Lange termijn anticonceptie voor jonge vrouwen Dr. S.M. Dermout Anticonceptie is te verdelen in korte termijn anticonceptie (bij sluimerende kinderwens, tussen de zwangerschappen in en post partum) en lange termijn anticonceptie, voornamelijk jonge vrouwen en vrouwen bij wie de kinderwens voltooid is. De voors en tegens van de verschillende methodes en middelen worden belicht, waarbij OAC buiten beschouwing worden gelaten, omdat die in de...

Gratis
1 Punten
E-learning
E-learning

Prijzen

Gratis

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
10 Jul 2019
09 Jul 2021
1 Punten
ABC1
Huisarts
10 Jul 2019
09 Jul 2021
1 Punten
ABC1
Physician Assistant
10 Jul 2019
09 Jul 2021
1 Punten
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
10 Jul 2019
09 Jul 2021
1 Punten
ABC1

Competenties

Medische handelen 60 %
Kennis en wetenschap 20 %
Communicatie 20 %
Omschrijving

Omschrijving

Lange termijn anticonceptie voor jonge vrouwen

Dr. S.M. Dermout

Anticonceptie is te verdelen in korte termijn anticonceptie (bij sluimerende kinderwens, tussen de zwangerschappen in en post partum) en lange termijn anticonceptie, voornamelijk jonge vrouwen en vrouwen bij wie de kinderwens voltooid is.

De voors en tegens van de verschillende methodes en middelen worden belicht, waarbij OAC buiten beschouwing worden gelaten, omdat die in de presentatie van dr. Roumen en drs. Baden uitgebreid aan bod komen.

Anticonceptie is maatwerk, zeker voor vrouwen die het niet voor even, maar voor lang willen gaan gebruiken. Het doel is dat de arts genoeg informatie krijgt om snel, duidelijk en weloverwogen een keuze aan de vrouw te kunnen aanbieden of om met patiënte na te gaan of het door haar gekozen voorbehoedsmiddel de beste keuze is voor haar op dit moment.

Let op: Om deze nascholing te volgen moet u een account hebben van Medischwijzer, via de 'inschrijven'-button komt u op de inlogpagina.

MEDtalks Nederland BV

infoo@medtalks.eu
0355444010
29, Arendstraat, Hilversum, 1223RE