AccreDidact Oorklachten/huisarts

oor

In dit programma worden de otitis media acuta, otitis media met effusie en de otitis externa behandeld. Ze worden tezamen behandeld, omdat ze nogal eens een zekere overlap vertonen en de ene otitis uit de andere voort kan komen; de otitis media met effusie uit de otitis media acuta, ook otitis externa uit otitis media acuta. Aan de andere kant zijn er vele verschillen en het is goed die te kennen. Daarna zullen heel in het kort enkele capita...

63.2
2 Punten
E-learning
E-learning

Prijzen

Regulier € 63.2
Opmerking :zowel los (€ 63,20/84,25) verkrijgbaar als per abonnement (jaargang 2019 geeft toegang tot 8 geaccrediteerde programma’s waarmee in totaal 16 punten kunnen worden verzameld, abonnementsgeld € 339,- http://www.accredidact.nl/huisarts/programmas.)

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
2 Punten
ABC1
Huisarts
2 Punten
ABC1
Physician Assistant
2 Punten
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
2 Punten
ABC1

Competenties

Medische handelen 60 %
Samenwerken 20 %
Kennis en wetenschap 20 %
Omschrijving

Omschrijving

In dit programma worden de otitis media acuta, otitis media met effusie en de otitis externa behandeld. Ze worden tezamen behandeld, omdat ze nogal eens een zekere overlap vertonen en de ene otitis uit de andere voort kan komen; de otitis media met effusie uit de otitis media acuta, ook otitis externa uit otitis media acuta. Aan de andere kant zijn er vele verschillen en het is goed die te kennen.

Daarna zullen heel in het kort enkele capita selecta van minder voorkomend oorproblemen onder de loep genomen worden in het onderdeel ‘Diversen’.

Leerdoelen

Na afronding van dit programma bent u zich bewust geworden van enkele fysiologische aspecten van het keel-neus-oorgebied van kinderen en is uw kennis over otitis media acuta opgefrist en geactualiseerd. Wat betreft otitis media met effusie (ome) en otitis externa weet u dan wat de betekenis, het beloop en de behandeling van deze aandoeningen is anno 2019. Omdat het lastig is van weinig voorkomende oorproblemen ook de laatste stand van zaken bij te houden, worden er enkele kort besproken om ook daarvoor weer actuele kennis te hebben.

AccreDidact BV

AccreDidact biedt nascholing in de vorm van eLearning met online toets en een papieren naslagwerk. In een online persoonlijk nascholingsdossier houdt u uw vorderingen bij en vindt u een actueel overzicht van behaalde punten. Binnen het voordelige abonnement ontvangt u verspreid over het jaar de boekjes en kunt u online via de besloten website nascholen. Heeft u de toets behaald? Dan worden uw nascholingspunten direct bijgeschreven.
info@accredidact.nl
0306355054
37, De Molen, Houten, 3994DA