Deze cursus is verlopen

Op het Scherpst van de Snede

Onderhandelen, overtuigen en beïnvloeden
communicatieovertuigingovertuigenonderhandelenbeïnvloeden

In deze masterclass geeft Theo Bollerman u handreikingen en tips.

1395
12 Punten
Reguliere nascholing
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 1395
Inclusief : Studiematerialen, lunches, diner, overnachting en ontbijt.

Beroepen

Anesthesioloog
12 Punten
ABAN
Arts
12 Punten
ABAN
Arts beleid en advies KNMG
12 Punten
ABAN
Arts indicatie en advies KNMG
12 Punten
ABAN
Arts infectiebestrijding KNMG
12 Punten
ABAN
Omschrijving

Hoe zorgt u ervoor dat uw voorstel erdoor komt bij uw maatschap? Hoe overtuigt u degene die hardnekkig blijft volharden in vastgeroeste standpunten? En hoe kunt u humor in de onderhandelingsstrijd benutten?


In deze masterclass geeft Theo Bollerman u handreikingen en tips. Maar hij zal u vooral uitdagen en prikkelen om zelf inzicht te krijgen in de do’s en don’ts van het onderhandelingsproces. Zo ontdekt u dat beknopt maar inhoudelijk effectief argumenteren onontbeerlijk is. U leert inzien wat het belang is van het betrekken van uw collega’s bij uw stellingen en hóe u dat moet doen.


Koelkasten aan Eskimo's verkopen

De kennismaking start met doelen en uitdagingen die u zelf formuleert. Daarna ligt de focus op uw persoonlijke overtuigingsprofiel en leert u non-verbale communicatie in te zetten als beïnvloedingsstrategie. Hoe kunt u (bij wijze van spreken) koelkasten aan Eskimo’s verkopen? Hoe gebruikt u humor als beïnvloedingsstrategie? Welke onderhandelingssituaties zijn het lastigst? Welke tips en trucs werken? Hoe krijgt u uw zin? U maakt ook een persoonlijke machtsanalyse: uit welke voorraadkast haalt u uw macht? Hoe herkent en gebruikt u gevoel en ratio in discussies?


Beter beslagen ten ijs

Ieder mens, u dus ook, heeft andere eigenschappen en vaardigheden. Daarom dagen we u uit om uw eigen doelen te formuleren en de lat daarbij hoog te leggen. Stap uit uw comfortzone. Dan komt u na deze masterclass daadwerkelijk beter beslagen ten ijs in discussies en onderhandelingssituaties. Het lukt u dan zelfs om vaker uw zin te krijgen!

Brainfeed

info@brainfeed.nl
20, Homeruslaan, Zeist, 3707GS