• share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Online Course: Waardegedreven zorg en verandermanagement

  In aanvulling op de cursus ‘Kennis van zorgkosten’ heeft het Bewustzijnsproject een volgende cursus gecreëerd waarbij ‘Waardegedreven zorg’ centraal staat. In deze cursus wordt ingegaan wat waardegedreven zorg inhoudt en hoe medische professionals dit kunnen toepassen in de eigen praktijk. Het veranderen van de eigen praktijk kan complex zijn, daarom wordt in deze cursus ook ruim aandacht gegeven aan verandermanagment en hoe u dit kunt toepassen om tot succesvolle veranderingen te komen.

  laptop E-learning
  add 5.0 punten
  euro_symbol € 75.00
  access_time 09:30 - 16:30

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  08-07-2020 t/m 18-04-2021 09:30 - 16:30 Online
  description

  Omschrijving

  Doel online cursus

  Het centrale doel van deze cursus is om zorgprofessionals een basis mee te geven over de principes van waardegedreven zorg (Value Based Healthcare) en hoe deze door middel van verandermanagement principes in de praktijk kunnen worden gebracht.


  Doelgroep

  Relevant voor alle specialismen.

  (Plaatsvervangend) opleiders, leden van de opleidingsgroep, aios en anderen die meer willen weten over waardegedreven zorg en verandermanagement.

  gps_fixed

  Leerdoelen

  Week 1 "Waardegedreven zorg": het leren kennen van de basisprincipes en de reden waarom dit opkomt in Nederland.

  Week 2 "Uitkomsten meten": Het belang onderkennen van het meten van uitkomsten en hoe hier gebruik van te maken in de dagelijkse praktijk.

  Week 3 "Ketenzorg": De rol van de keten kennen om de meest waardevolle zorg te kunnen leveren en het kennen van de belangrijkste stakeholders in de eigen omgeving.

  Week 4"Consolideren van verandering": het kunnen consolideren van een verandering gebasseerd op waardegedreven zorg principes en daarbij mogelijk gebruik makend van nieuwe technologische ontwikkelingen.

  business

  Organisatie

  business E-Infuse
  mail_outline info@e-infuse.com
  place Mercatorlaan 1200 3528 BL Utrecht
  keyboard_arrow_up