Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Nascholings-reis Burn-out

  Burn-out, de beroepsziekte van deze tijd. In een artikel in medisch contact (februari 2017) wordt beschreven dat heel wat dokters ervaringsdeskundige zijn als het op burn-out aankomt. Ruim 70 procent van de huisartsen rapporteert signalen van overspannenheid bij zichzelf en 15 procent van hen heeft wel eens een burn-out gehad. Dit programma wordt verzorgd door Cees Stegena, psycholoog, coach bij The Coaching Experience en Door Martijnse, huisarts np.


  In maart 2020 kunt u deelnemen aan een nascholing voor (huis)arts en SO over 'Burn-Out preventie". Met verblijf in één van de beste hotels van Spanje, La Bobadilla "a Royal Hideaway", gelegen in het hart van Andalusie op 70 km van de luchthaven van Malaga en van Granada verblijft u hier 3 nachten in een omgeving van sereniteit en luxe.

  place Loja
  add 20.0 punten
  euro_symbol € 1,695.00
  access_time 08:00 - 17:00

  € Dit betreft alleen de cursuskosten incl. terugkommiddag, voor meer informatie over arrangementskosten klik op de 'inschrijven'-button.

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  01-10-2019 t/m 05-10-2019 08:00 - 17:00 Onbekend
  10-03-2020 t/m 13-03-2020 08:00 - 20:00 Loja
  description

  Omschrijving

  Een omgeving die wordt gedomineerd door olijf- en amandelbomen. Dit is Andalusie op zijn mooist!

  Een heerlijk zwembad, uitgebreide Spa en verschillende restaurants zijn de ingredienten van uw verblijf hier tijdens de niet-nascholingsuren. U kunt vliegen vanaf verschillende luchthavens in Nederland; Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven, zie hiervoor de vluchtmogelijkheden op het inschrijfformulier en hiermee kunt u zelf bepalen hoeveel tijd u weg wilt zijn uit de praktijk.


  U Verblijft in dit hotel 3 nachten op basis van logies en ontbijt, 2x diner en tijdens de 3 cursusdagen is ook een sandwichlunch inbegrepen.


  Voor deze cursus is 20 uur accreditatie toegekend bij ABC1. Dit is inclusief een verplichte terugkom-middag in Nederland.

  list

  Programma

  Tijdens deze nascholing besteden we aandacht aan;

  • Zicht krijgen op de balans tussen werk en privéleven
  • Het herkennen van de symptomen van overbelasting, de valkuilen, de “energievreters” en de risico’s van het vak.
  • Het ontwikkelen van strategieën om gezond en fit te worden en te blijven.
  • Tools krijgen om met plezier in de praktijk te kunnen werken, zonder overbelast te raken.
  • Recente wetenschappelijke inzichten van de effecten van chronische stress op het lichamelijk functioneren
  business

  Organisatie

  business Stichting Docendo Orbis
  mail_outline info@docendoorbis.nl
  place Prins Hendrikstraat 22 4835 PP Breda

  Docendo Orbis verzorgt nascholingsreizen en studiereizen voor met name professionals in de medische sfeer zoals huisartsen, tandartsen en mondhygiënisten, bedrijfs- en verzekeringsartsen, medisch specialisten, POH's en sportartsen. De stichting onderscheidt zich van andere opleiders in haar keuze van de locaties: meestal zijn die geselecteerd in Azië, met name Bali en Thailand maar ook in de Seychellen of Zuid-Afrika; in de Kaapprovincie met oa culinaire ontdekkingen én nabij het Krugerpark. Soms ook in Nederland of Zuid-Europa, Spanje bijvoorbeeld, Andalusië, Toledo en Toscane.

  keyboard_arrow_up