Deze cursus is verlopen

Nascholings-reis Burn-out

Burn-out, de beroepsziekte van deze tijd. In een artikel in medisch contact (februari 2017) wordt beschreven dat heel wat dokters ervaringsdeskundige zijn als het op burn-out aankomt. Ruim 70 procent van de huisartsen rapporteert signalen van overspannenheid bij zichzelf en 15 procent van hen heeft wel eens een burn-out gehad. Dit programma wordt verzorgd door Cees Stegena, psycholoog, coach bij The Coaching Experience en Door Martijnse,...

1695
20 Punten
(Meerdaagse) Nascholing
Physical course - series

Prijzen

Regulier € 1695
Opmerking :Dit betreft alleen de cursuskosten incl. terugkommiddag, voor meer informatie over arrangementskosten klik op de 'inschrijven'-button.

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
28 Mar 2019
27 Mar 2020
20 Punten
ABC1
Huisarts
28 Mar 2019
27 Mar 2020
20 Punten
ABC1
Physician Assistant
28 Mar 2019
27 Mar 2020
20 Punten
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
28 Mar 2019
27 Mar 2020
20 Punten
ABC1

Competenties

Maatschappelijk handelen en preventie 40 %
Professionaliteit en kwaliteit 60 %
Omschrijving

Omschrijving

Een omgeving die wordt gedomineerd door olijf- en amandelbomen. Dit is Andalusie op zijn mooist!

Een heerlijk zwembad, uitgebreide Spa en verschillende restaurants zijn de ingredienten van uw verblijf hier tijdens de niet-nascholingsuren. U kunt vliegen vanaf verschillende luchthavens in Nederland; Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven, zie hiervoor de vluchtmogelijkheden op het inschrijfformulier en hiermee kunt u zelf bepalen hoeveel tijd u weg wilt zijn uit de praktijk.


U Verblijft in dit hotel 3 nachten op basis van logies en ontbijt, 2x diner en tijdens de 3 cursusdagen is ook een sandwichlunch inbegrepen.


Voor deze cursus is 20 uur accreditatie toegekend bij ABC1. Dit is inclusief een verplichte terugkom-middag in Nederland.

Inleiding

Burn-out, de beroepsziekte van deze tijd. In een artikel in medisch contact (februari 2017) wordt beschreven dat heel wat dokters ervaringsdeskundige zijn als het op burn-out aankomt. Ruim 70 procent van de huisartsen rapporteert signalen van overspannenheid bij zichzelf en 15 procent van hen heeft wel eens een burn-out gehad. Dit programma wordt verzorgd door Cees Stegena, psycholoog, coach bij The Coaching Experience en Door Martijnse, huisarts np.


In maart 2020 kunt u deelnemen aan een nascholing voor (huis)arts en SO over 'Burn-Out preventie". Met verblijf in één van de beste hotels van Spanje, La Bobadilla "a Royal Hideaway", gelegen in het hart van Andalusie op 70 km van de luchthaven van Malaga en van Granada verblijft u hier 3 nachten in een omgeving van sereniteit en luxe.

Programma

Tijdens deze nascholing besteden we aandacht aan;

  • Zicht krijgen op de balans tussen werk en privéleven
  • Het herkennen van de symptomen van overbelasting, de valkuilen, de “energievreters” en de risico’s van het vak.
  • Het ontwikkelen van strategieën om gezond en fit te worden en te blijven.
  • Tools krijgen om met plezier in de praktijk te kunnen werken, zonder overbelast te raken.
  • Recente wetenschappelijke inzichten van de effecten van chronische stress op het lichamelijk functioneren

Stichting Docendo Orbis

info@docendoorbis.nl
22, Prins Hendrikstraat, Breda, 4835PP