Deze cursus is verlopen

Leerdoelen en leerbehoeften

Jaarlijks wordt er door onze afdeling een docentvaardigheidscursus gegeven voor huisartsdocenten die gericht is op docentprofessionalisering. Deze vindt 10x plaats in de Noordelijke provincies zodat u meerdere mogelijkheden heeft hier aan deel te nemen. De cursus is geaccrediteerd. Let op: Voor meer informatie en om deel te nemen aan deze docentvaardigheidstraining van het UMCG, moet u inloggen in hun portaal. U komt hier via de 'inschrijven'...

Gratis
3 Punten
Nascholing
Physical course - single

Prijzen

Gratis

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
3 Punten
ABC1
Huisarts
3 Punten
ABC1
Physician Assistant
3 Punten
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
3 Punten
ABC1

Competenties

Kennis en wetenschap 100 %
Omschrijving

Omschrijving

Het eerste deel van de DVC zal worden besteed aan intervisie en het bespreken van de feedback die de opleiders van de coassistenten hebben gekregen.

Het tweede deel zal bestaan uit een workshop. Hierin komt aan de orde het belang van het stellen van doelen, de doel-middel-toetscyclus, het oefenen met het SMART maken van leerdoelen, en het opbouwen van leerdoelen van hoofddoel naar subdoel en werkdoel. Na afloop kan de deelnemer SMART leerdoelen formuleren voor een coschap en concrete doelen opstellen voor bijv. een spreekuur.

Inleiding

Jaarlijks wordt er door onze afdeling een docentvaardigheidscursus gegeven voor huisartsdocenten die gericht is op docentprofessionalisering. Deze vindt 10x plaats in de Noordelijke provincies zodat u meerdere mogelijkheden heeft hier aan deel te nemen. De cursus is geaccrediteerd.


Let op: Voor meer informatie en om deel te nemen aan deze docentvaardigheidstraining van het UMCG, moet u inloggen in hun portaal. U komt hier via de 'inschrijven' button.

UMC Groningen afd. Huisartsgeneeskunde

j.stoppels@umcg.nl
1, A. Deusinglaan, GRONINGEN, 9713AV