Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Spoedzorgdag

  Iedere huisarts komt vroeg of laat in een spoedsituatie terecht, hetzij tijdens een dienst op de Huisartsenpost of gewoon in de eigen dagpraktijk. Kennis van de ABCDE-methodiek is dan van vitaal belang bij de analyse en beoordeling van de situatie. Deze scholing is daarom een must voor iedere huisarts. 


  Doelgroep

  Huisartsen, hidha's en waarnemers die voor de spoedzorg zijn aangesloten bij Medrie.

  Alleen inschrijven als u tot de doelgroep behoort!!

  place Zwolle
  add 3.0 punten
  euro_symbol € 0.00
  access_time 13:00 - 17:45

  € Deelname is gratis voor huisartsen die zijn aangesloten bij Medrie. Inclusief scholingsmateriaal, lunch en afsluitend een hapje en een drankje

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  14-02-2019 13:00 - 17:45 Zwolle
  26-09-2019 13:00 - 17:45 Zwolle
  description

  Omschrijving

  Het programma is ontwikkeld door de Scholingscommissie Spoedzorg en staat onder leiding van de Kaderhuisarts Spoedzorg. In subgroepjes doorloopt u diverse scenario’s en workshops onder begeleiding van collega-huisartsen uit de Medrie regio’s. 

  Of de ABCDE-methodiek nieuw is voor u, of bent u toe aan een opfrisser: deze middag mag u niet missen. Vanzelfsprekend biedt deze middag voldoende tijd voor het uitwisselen van ervaringen in de spoedzorg. In de pauzes worden diverse demo’s verzorgd.

  list

  Programma

  Na een korte theoretische inleiding wordt de ABCDE-methode geoefend in een carrousel van 4 scenario’s en 2 workshops over veel voorkomende handelingen. In de scenario’s wordt gebruik gemaakt van een lotusacteur.

  gps_fixed

  Leerdoelen

  Het doel van deze scholing is tweeledig: enerzijds het oefenen met de ABCDE-systematiek voor huisartsen die de methodiek niet in hun opleiding hebben gehad. Anderzijds biedt het een opfris-moment voor de jongere groep huisartsen.

  business

  Organisatie

  business Medrie BV
  mail_outline zwolle@medrie.nl
  place Dr. Klinkertweg 18 8025 BS Zwolle
  keyboard_arrow_up