Deze cursus is verlopen

RCH | Training VIPLive HA en POH

Per 1 januari stappen alle praktijken, die aangesloten zijn bij de zorggroep, over van Care2U naar VIPLive. De voorbereidingen in de huisartsenpraktijken zijn al in volle gang. Al 80% van de praktijken hebben een afspraak voor het praktijkbezoek HIS-analyse gemaakt. De POH kan na de analyse al starten met het bijwerken van de registratie, voor zover nodig, zodat de overgang op 1 januari goed kan verlopen. Om iedereen goed te informeren over...

Gratis
1 Punten
Nascholing
Physical course - single

Prijzen

Gratis

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
08 Nov 2018
30 Apr 2019
1 Punten
ABC1
Huisarts
08 Nov 2018
30 Apr 2019
1 Punten
ABC1
Physician Assistant
08 Nov 2018
30 Apr 2019
1 Punten
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
08 Nov 2018
30 Apr 2019
1 Punten
ABC1

Competenties

Organisatie en financiering 100 %
Omschrijving

Omschrijving

Per 1 januari stappen alle praktijken, die aangesloten zijn bij de zorggroep, over van Care2U naar VIPLive. De voorbereidingen in de huisartsenpraktijken zijn al in volle gang. Al 80% van de praktijken hebben een afspraak voor het praktijkbezoek HIS-analyse gemaakt. De POH kan na de analyse al starten met het bijwerken van de registratie, voor zover nodig, zodat de overgang op 1 januari goed kan verlopen.

Om iedereen goed te informeren over de nieuwe werkwijze organiseert de zorggroep trainingen. Gezien de gewijzigde werkwijze t.o.v. het werken met Care2U, namelijk het HIS als bronsysteem voor registratie van zorg, adviseren wij om zeker aan de training deel te nemen. Mocht dat niet mogelijk zijn dan is deelname van een huisarts en POH per praktijk (PAGB) ons dringend advies. 


Let op: Alleen toegankelijk voor huisartsen die aangesloten zijn bij de zorggroep RCH Midden-Brabant.

Aantal accreditatiepunten onder voorbehoud, deze zijn in aanvraag. Klik op 'inschrijven' voor meer informatie hierover.

Stichting Huisarts en Kwaliteit IA06-430

info@stichtinghuisartsenkwaliteit.nl
2, Lage Witsiebaan, a, Tilburg, 5042DA