Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Duurzame inzetbaarheid (NIEUW!)

  Deze praktijkgerichte, korte training geeft u handvatten om als werkgever gesprekken over duurzame inzetbaarheid met uw medewerkers te voeren. Met de door u opgedane kennis kunt u uw medewerkers tijdig laten versnellen, zich flexibel aan laten passen én vertragen om gezond, gemotiveerd en productief te blijven.


  U ontvangt inzichten uit recent wetenschappelijk onderzoek, deelt kennis en ervaringen met u collega’s en scherpt uw vaardigheden aan voor het voeren van open gesprekken met uw medewerkers over duurzame inzetbaarheid. Hoe blijf je toegevoegde waarde leveren voor de patiënten, de praktijk en jezelf én hoe stuur je op het gedrag dat hiervoor nodig is. Voor nu en de toekomst.

  place Utrecht
  add 3 punten
  euro_symbol € 200.00
  event 19-11-2018
  access_time 16:00 - 20:00

  * Prijs: € Leden € 200,- / Niet-leden € 395,- Prijs leden: € 200

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  19-11-2018 16:00 - 20:00 Utrecht
  description

  Omschrijving

  De wereld van mens en werk verandert snel om ons heen. Dit ziet u ook terug in uw eigen huisartsenpraktijk. De centrale vraag in deze workshop is hoe u uw medewerkers gemotiveerd, gezond en productief kunt houden om hen in staat te stellen tot aan pensionering binnen of buiten de huisartsenpraktijk te blijven werken. Welke rol heeft u als werkgever hierin en wat verwacht u hierin van uw werknemers? Het gaat in deze workshop om het expliciet maken van verwachtingen naar de toekomst toe. Het betekentdat u als werkgever samen met uw medewerkers verkennende open gesprekken voert over jullie gezamenlijke toekomst. Dit vergt een omgeving waarin een ieder zich veilig voelt om eerlijk en open zijn/haar behoeftes en wensen te kunnen delen. Met als doel: samen sturing geven aan waardevol werk voor nu én in de toekomst.


  Carla van Veen geeft uiteenlopende trainingen en (team)coachings op het gebied van leiderschap, verandermanagement, duurzame inzetbaarheid en persoonlijke effectiviteit. Zij heeft haar rol van trainer en coach in de afgelopen 15 jaar altijd succesvol weten te combineren met haar rol als leidinggevende, Managementteamlid en consultant. Daarnaast is zij een bevlogen inspirator en spreker op het gebied van duurzame inzetbaarheid en duurzaam talentmanagement. ‘Practice what you preach’ is haar motto.

  list

  Programma

  • Duurzame inzetbaarheid: bepalende factoren uit wetenschappelijk onderzoek
  • In dialoog (betrokkenheid, gezondheid, ontwikkeling, organisatie en APK)
  • Veilig gespreksklimaaat
  • Bepalen doelen en voorbereiden gesprek met je werknemer
  • Gemeenschappelijke afspraken en sturen verwachtingen op concreet gedrag (voor nu én de toekomst)
  gps_fixed

  Leerdoelen

  • weten wat duurzame inzetbaarheid inhoudt en welke factoren bepalend zijn.
  • delen van kennis en ervaringen uit hun eigen praktijk over dit onderwerp.
  • weten wat er voor nodig is om een veilige setting te creëren en een open dialoog aan te gaan met medewerkers over dit onderwerp.
  • stilstaan bij wat je als werkgever in het gesprek met een werknemer wilaankaarten en hoe je dit gesprek kunt voorbereiden.
  business

  Organisatie

  business Landelijke Huisartsen Vereniging
  mail_outline academie@lhv.nl
  place Mercatorlaan 1200 3528 BL UTRECHT Nederland

  De Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) behartigt de belangen van bijna 11.000 huisartsen en huisartsen in opleiding in Nederland en ondersteunt de leden individueel en collectief. Via de LHV Academie biedt de LHV praktische en geaccrediteerde nascholing aan, voor u en uw team. De LHV Academie heeft een zeer uitgebreid aanbod, zowel voor starters als voor ervaren huisartsen en behandelen onderwerpen die u helpen bij uw praktijkvoering en -organisatie. U hoeft bovendien niet ver te reizen, want we verzorgen nascholingen in het hele land, dus ook bij u in de buurt.

  keyboard_arrow_up