Deze cursus is verlopen

Injectietechnieken

Graag nodigen wij u uit voor een MSD Academy ‘Injectietechnieken voor de huisarts’. Dit jaar organiseert MSD Academy in samenwerking met Annatommie mc op de diverse locaties van Annatommie centra deze nascholing. Een nascholing die MSD al jaren organiseert en die altijd zeer wordt gewaardeerd door deelnemende huisartsen. De nascholing 'Injectietechnieken' gaat in op de achtergronden, indicaties en contra-indicaties van het injecteren in...

35
3 Punten
Nascholing
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 35

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
27 Sep 2018
26 Sep 2019
3 Punten
ABC1
Huisarts
27 Sep 2018
26 Sep 2019
3 Punten
ABC1
Physician Assistant
27 Sep 2018
26 Sep 2019
3 Punten
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
27 Sep 2018
26 Sep 2019
3 Punten
ABC1

Competenties

Medische handelen 100 %
Omschrijving

Omschrijving

In uw praktijk ziet u waarschijnlijk regelmatig patiënten met pijnklachten in en rond gewrichten. Vaak kunt u deze patiënten helpen door hen technisch goed te injecteren met effectieve medicatie. De nascholing ‘Injectietechnieken voor de huisarts’ gaat in op de achtergronden, indicaties en contra-indicaties van het injecteren in verschillende gewrichten. Ook zal de techniek van het injecteren met behulp van fantomen worden geoefend.


Tijdens deze nascholing zal de begeleidende Orthopeed u instructies geven en vragen beantwoorden.


Graag verwelkomen wij u op één van onze data.


Met vriendelijke groet,

MSD B.V.

Inleiding

Graag nodigen wij u uit voor een MSD Academy ‘Injectietechnieken voor de huisarts’. Dit jaar organiseert MSD Academy in samenwerking met Annatommie mc op de diverse locaties van Annatommie centra deze nascholing. Een nascholing die MSD al jaren organiseert en die altijd zeer wordt gewaardeerd door deelnemende huisartsen.


De nascholing 'Injectietechnieken' gaat in op de achtergronden, indicaties en contra-indicaties van het injecteren in verschillende gewrichten.

Er zal geoefend worden mbv fantomen.

Merck Sharp & Dohme B.V.

inschrijven@msdacademy.nl
5153305
39, Waarderweg, Haarlem, 2031BN