Deze cursus is verlopen

Effectief in gesprek

E-learning in combinatie met een klassikale training. Hoe krijgt u de patiënt/cliënt in korte tijd tijdens een consult in beweging en medeverantwoordelijk voor zijn of haar eigen ziekteherstel?   Doelgroep: Zowel ervaren als onervaren zorgverleners. NB. De groepstraining wordt afgestemd op de voorkennis en ervaring van de doelgroep. 

169
4 Punten
E-learning
E-learning

Prijzen

Regulier € 169

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
25 Aug 2018
01 Jan 2021
4 Punten
ABC1
Huisarts
25 Aug 2018
01 Jan 2021
4 Punten
ABC1
Physician Assistant
25 Aug 2018
01 Jan 2021
4 Punten
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
25 Aug 2018
01 Jan 2021
4 Punten
ABC1

Competenties

Communicatie 80 %
Professionaliteit en kwaliteit 20 %
Omschrijving

Omschrijving

Deze training is in de kern gebaseerd op het bewezen effectieve Motivational Interviewing. Met deze techniek kunt u binnen 10 minuten motivatie voor verandering opwekken. Het resultaat: tijdsbesparing, betrokken cliënten, betere cliëntrelaties en reductie van het aantal draaideurcliënten. Door e-learning in combinatie met een praktische klassikale training leert u verrassend veel in korte tijd. 

Inleiding

E-learning in combinatie met een klassikale training. Hoe krijgt u de patiënt/cliënt in korte tijd tijdens een consult in beweging en medeverantwoordelijk voor zijn of haar eigen ziekteherstel?  


Doelgroep:

Zowel ervaren als onervaren zorgverleners. NB. De groepstraining wordt afgestemd op de voorkennis en ervaring van de doelgroep. 

Programma

Deze training (met het bijbehorende klassikale deel) wordt gegeven op aanvraag. U kunt voor meer informatie een mailtje te sturen naar: info@huisartspraktijk.nl

Leerdoelen

Doel e-learning:

In 1 uur krijgt u de basistheorie van motiverende gespreksvoering in beeld en ervaart u hoe het werkt middels illustratieve video en interactieve oefensituaties. 


Doel klassikale training:

In 3 uur past u of uw medewerker de leerstof toe en wordt de kennis verdiept. Onder begeleiding van ervaren trainers wordt de techniek eigen gemaakt. 

The Competence Group

info@huisartspraktijk.nl
0302565625
3, Lorentzlaan, IJsselstein, 3401MK