Deze cursus is verlopen

Fine-tuning van de coachingscompetenties

Net als vorig jaar organiseren we weer een verdiepende workshop, waarin we veel oefenen. Als deelnemer krijg je specifieke feedback over de waargenomen kwaliteiten en tips voor verdere ontwikkeling. In ICF termen betekent dat om het PCC niveau nog beter te laten zien en/of verder op weg te gaan naar het MCC niveau. We besteden in deze 2-daagse extra aandacht aan de competenties ‘de coachingsovereenkomst vormgeven’ en ‘direct...

1050
8 Punten
(Meerdaagse) Nascholing
Physical course - series

Prijzen

Regulier € 1050
Opmerking :Inclusief koffie/thee, 2x lunch en 1x diner. Er is geen btw verschuldigd, exclusief overnachting.

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
8 Punten
ABC1
Huisarts
8 Punten
ABC1
Physician Assistant
8 Punten
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
8 Punten
ABC1

Competenties

Samenwerken 40 %
Professionaliteit en kwaliteit 60 %
Omschrijving

Omschrijving

Net als vorig jaar organiseren we weer een verdiepende workshop, waarin we veel oefenen. Als deelnemer krijg je specifieke feedback over de waargenomen kwaliteiten en tips voor verdere ontwikkeling. In ICF termen betekent dat om het PCC niveau nog beter te laten zien en/of verder op weg te gaan naar het MCC niveau.
We besteden in deze 2-daagse extra aandacht aan de competenties ‘de coachingsovereenkomst vormgeven’ en ‘directe communicatie’.
Je kunt aangeven waarmee je wilt oefenen, zodat we zoveel mogelijk een programma op maat creëren.

deelnemers leren van

de demonstratiegesprekken door de MCC docenten;

oefenen als coach en krijgen van feedback en tips;

observeren van en feedback geven aan andere deelnemers die coachen;

inhoudelijke input van de docenten;

de ervaring van het gecoacht worden.

tijden

We werken de eerste dag van 09.30 - 19.30 uur (met verschillende pauzes) en hebben aansluitend een gezamenlijk diner tot circa 21.30 uur. De volgende dag werken we van 09.00 - 16.30 uur.

de groep

Deze 2-daagse is bedoeld voor coaches die hun PCC certificering hebben of coaches die een ACTP hebben afgerond (of op een andere manier aan de opleidingseisen voor PCC voldoen). Hierdoor zijn deelnemers voor elkaar waardevolle leerpartners en is er niet een te groot verschil in niveau. Het maximum aantal deelnemers is 14.

Gastbijdrage: “E-coaching: daar zijn waar je coachee is”

Een gastdocent, Alexander Waringa, verzorgt de middag van de eerste dag rond het thema e-coaching. Dankzij online communicatiemiddelen nemen de mogelijkheden op dit gebied toe en deze vormen een zinvolle aanvulling op face-to-face coaching. Alexander gaat in op de verschillende vormen van e-coaching, de voor- en nadelen ervan, de mede door hem ontwikkelde eCP-methode en de wijze waarop je e-coaching binnen je dienstverlening integreert. Het zal een afwisseling zijn van theorie en oefenen a.d.h.v. praktijkvoorbeelden.

aanmelding

Graag een e-mail sturen aan Hein Lautenbag, ook voor een eventuele overnachting.

accreditatie

16 CCEU’s (14 in Core Competencies en 2 in Resource Development).

RINO Amsterdam

info@rino.nl
5, Leidseplein, AMSTERDAM, 1017PR