Deze cursus is verlopen

"Wanneer handelen voor het denken komt" - Reanimatie/AED

CirculatoriusRespiratorius

Mogen wij even 6 minuten van uw tijd De eerste zes minuten na een hartstilstand zijn cruciaal. Als een omstander in die minuten adequaat reageert, groeit de kans op overleven enorm. Het is dus zeker nuttig een reanimatie en AED-training te volgen. De training behandelt onder andere hoe u een hartstilstand herkent, wat een hartstilstand inhoudt, hoe een AED werkt en hoe u deze kunt toepassen. De reanimatie en AED-training is dus letterlijk...

Gratis
3 Punten
Nascholing
Physical course - single

Prijzen

Gratis
Opmerking :Wij hanteren groepsprijzen. Informeer naar een training op uw eigen locatie.

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
19 Apr 2018
18 Apr 2019
3 Punten
ABC1
Huisarts
19 Apr 2018
18 Apr 2019
3 Punten
ABC1
Physician Assistant
19 Apr 2018
18 Apr 2019
3 Punten
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
19 Apr 2018
18 Apr 2019
3 Punten
ABC1

Competenties

Medische handelen 100 %
Omschrijving

Omschrijving

Natuurlijk kent u, als werkgever of verantwoordelijke de noodzaak van preventie en veiligheid. De veiligheid en gezondheid van uw mensen moeten gewaarborgd zijn. Het verantwoord invoeren en onderhouden van deze aspecten kost u echter veel tijd en energie. Wij begrijpen dat u deze tijd en energie beter kunt besteden. Ascendens adviseert  u graag en goed over alle facetten van preventie en veiligheid.

Wij van Ascendens werken dagelijks in de praktijk van zorg, EHBO, brandweer en veilig­heid. Met die ervaring en kennis voeren wij u soepel door dit traject. Het bespaart u straks ook veel zorgen, calamiteiten, onnodige stress of erger. Wij bieden training, dienstverlening en advisering in dienst van uw veiligheid en uw rust. Wij doen dit op een vriendelijke, correcte en professionele manier, gebaseerd op een gedreven en ontspannen samen­werking. Ascendens werkt veel op lokatie bij bedrijven. 

Inleiding

Mogen wij even 6 minuten van uw tijd

De eerste zes minuten na een hartstilstand zijn cruciaal. Als een omstander in die minuten adequaat reageert, groeit de kans op overleven enorm. Het is dus zeker nuttig een reanimatie en AED-training te volgen. De training behandelt onder andere hoe u een hartstilstand herkent, wat een hartstilstand inhoudt, hoe een AED werkt en hoe u deze kunt toepassen.


De reanimatie en AED-training is dus letterlijk van levensbelang. Zeker als u nagaat dat er tussen de 15.000 en 16.000 hartstilstanden per jaar plaatsvinden in Nederland. Weet hoe u in zo’n geval een leven kunt redden.


Cursus op eigen locatie (in company) is ook mogelijk. Neem contact met ons op voor de voorwaarden.

Leerdoelen

Iedereen die een gewone reanimatie cursus heeft gevolgd, kan het geleerde ook toepassen op kinderen en op deze manier goede eerste hulp verlenen. Cursisten leren in deze cursus wanneer en hoe een baby of kind gereanimeerd moet worden. Een circulatiestilstand bij een baby of kind is vaak het gevolg van problemen met de ademhaling, bijvoorbeeld als gevolg van verstikking. Reanimatievaardigheden worden uitgebreid geoefend, zoals borstcompressies, mond-op-mond beademing en het opheffen van een obstructie in de luchtweg.

Ascendens Opleidingen

info@ascendens.nl
33, NIeuwstraat, Valkenswaard, 5552BV