Deze cursus is verlopen

Online herregistratie WMO-GCP

Online WMO/GCP Herregistratie Heb je de afgelopen jaren een WMO/GCP certificaat behaald en verloopt deze binnenkort? Verleng jouw registratie in het BROK register via de online WMO-GCP herregistratie cursus van GCP Central. Online leren GCP Central biedt een volledig online WMO/GCP hercertificeringscursus aan. De cursus bestaat uit 7 elearning modules. De cursus is volledig online te volgen via smartphone, tablet of computer. Je volgt de...

125
6 Punten
E-learning
E-learning

Prijzen

Regulier € 125
Opmerking :inclusief:<br /> - WMO/GCP herregistratie training (7 modules)<br /> - 1 jaar toegang tot training en myGCP leeromgeving<br /> - Nederlandstalig<br /> - GCP Certificaat (download PDF)<br /> - kosten herregistratie EMWO

Beroepen

Anesthesioloog
19 Oct 2016
18 Oct 2018
6 Punten
ABAN
Arts
19 Oct 2016
18 Oct 2018
6 Punten
ABAN
Arts beleid en advies KNMG
19 Oct 2016
18 Oct 2018
6 Punten
ABAN
Arts indicatie en advies KNMG
19 Oct 2016
18 Oct 2018
6 Punten
ABAN
Arts infectiebestrijding KNMG
19 Oct 2016
18 Oct 2018
6 Punten
ABAN

Competenties

Kennis en wetenschap 80 %
Professionaliteit en kwaliteit 20 %
Omschrijving

Omschrijving

Online WMO/GCP Herregistratie

Heb je de afgelopen jaren een WMO/GCP certificaat behaald en verloopt deze binnenkort? Verleng jouw registratie in het BROK register via de online WMO-GCP herregistratie cursus van GCP Central.

Online leren

GCP Central biedt een volledig online WMO/GCP hercertificeringscursus aan. De cursus bestaat uit 7 elearning modules. De cursus is volledig online te volgen via smartphone, tablet of computer. Je volgt de cursus thuis, in de trein of tijdens de nachtdienst. Wanneer het jou uitkomt. Dus makkelijk toegankelijk en in te passen in jouw dagelijkse praktijk.

Modulair

De online herregistratiecursus heeft een modulaire opzet, waarbij in de module Introductie de wet- en regelgeving plus wijzigingen in vogelvlucht worden besproken en de modules Opzet tot en met Afronding gedetailleerd in wordt gegaan op de (gewijzigde) uitvoering in de praktijk. Je kan stoppen wanneer je wilt, het systeem onthoudt waar je bent gebleven.

Leerdoelen

Uiterlijk 4 jaar na behalen van het WMO/GCP certificaat en registratie in het BROK register ben je als onderzoeker of verpleegkundige verplicht een hercertificeringscursus te volgen, indien je nog werkzaam bent en zal zijn in klinisch onderzoek. Na afronding van de herregistratiecursus ben je op de hoogte van:


- de nieuwe en gewijzigde wet- en regelgeving op het gebied van medisch wetenschappelijk onderzoek.
- de specifieke onderwerpen zoals vastgesteld voor herregistratie, waaronder Safety Reporting, kwaliteitsborging, wetenschappelijke integriteit, lokale beoordeling, multicenter trials en onderzoek met medische hulpmiddelen.

Duur

De totale studiebelasting bedraagt zo’n 6,5 uur.

Doelgroep

De cursus is geschikt voor arts-assistenten, medisch specialisten, research verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, psychologen, gezondheidswetenschappers, paramedici en andere onderzoeksprofessionals die betrokken of verantwoordelijk zijn voor de opzet, uitvoer en afronding van WMO-plichtig onderzoek in Nederland.

Kosten

De prijs van de herregistratiecursus is 125,- exclusief BTW. Dit is inclusief 1 jaar onbeperkte GCP updates en gebruik van de herregistratiemodules, tools, nieuws en community functionaliteiten van myGCP.

Voor bedrijven en instellingen kunnen staffelkortingen van toepassing zijn.

Afronding en herregistratie

Er wordt geen examen afgenomen: na afronding van de hercertificeringscursus ontvang je een bewijs van deelname (certificaat) van GCP Central in jouw online profiel. Wij geven de voltooiing van herregistratiecursussen maandelijks door aan de landelijke examencommissie EMWO. EMWO controleert de gegevens en verlengt jouw registratie in het BROK register met 4 jaar.

LET OP: Om in aanmerking te komen voor herregistratie moet je eerder geslaagd zijn voor het WMO/GCP examen en geregistreerd staan in het register van de NFU.

Wil je direct starten?

Ga naar www.mygcp.nl, betaal eenvoudig via iDeal en start jouw training.

Meer informatie?

ail ons via klantenservice@gcpcentral.com of bel 088-7300888 

GCP Central BV

info@gcpcentral.com
305489
7, Zekeringstraat, a, Amsterdam, 1014BM