Deze cursus is verlopen

NTvG CME

Het Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde (NTvG) ondersteunt artsen in hun bij- en nascholingsbehoefte door het aanbieden van geaccrediteerde continue medische educatie (CME) in de vorm van online toetsing bij medisch-wetenschappelijke artikelen. Het NTvG CME-programma bestaat uit losse toetsen met meerkeuzevragen die online gemaakt kunnen worden. Elke toets is gekoppeld aan een artikel in het papieren weekblad of op de website ( www.ntvg...

Gratis
1 Punten
Online
E-learning
E-learning

Prijzen

Gratis
Opmerking :De NTvG CME-toetsen zijn vrij toegankelijk voor NTvG-abonnees. Daarnaast is een aantal toetsen ook vrij toegankelijk voor niet-abonnees.

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
05 Nov 2012
01 Nov 2017
1 Punten
ABC1
Huisarts
05 Nov 2012
01 Nov 2017
1 Punten
ABC1
Physician Assistant
05 Nov 2012
01 Nov 2017
1 Punten
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
05 Nov 2012
01 Nov 2017
1 Punten
ABC1

Competenties

Medische handelen 60 %
Kennis en wetenschap 20 %
Maatschappelijk handelen en preventie 20 %
Omschrijving

Omschrijving

Het Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde (NTvG) ondersteunt artsen in hun bij- en nascholingsbehoefte door het aanbieden van geaccrediteerde continue medische educatie (CME) in de vorm van online toetsing bij medisch-wetenschappelijke artikelen.

Het NTvG CME-programma bestaat uit losse toetsen met meerkeuzevragen die online gemaakt kunnen worden. Elke toets is gekoppeld aan een artikel in het papieren weekblad of op de website (www.ntvg.nl).


Leerdoelen

  • Vermeerdering van medisch-wetenschappelijke en/of praktische kennis op het in het artikel aan de orde komende gebied(en).

NTvG

cme@ntvg.nl
2, Johannes Vermeerstraat, Amsterdam, 1071DR