Acute Verloskunde voor eerstelijns verloskundigen

acute verloskundevaardigheidsonderwijs spoedeisende handelingenreanimatie pasgeboreneacute zorg

Na het volgen van deze trainingsdag kunt u bij acute verloskundige situaties tijdens een thuis- of poliklinische partus in korte tijd goed hulp verlenen. Naast alle verloskundige complicaties komen ook reanimatie neonaat en reanimatie volwassene aan bod.

21 jun. 2024
360
9.5 Punten
Nascholing
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 360

Datum en locatie

21 jun. 2024
09:00
17:00
Dominee Theodor Fliednerstraat 1, 5631BM, Eindhoven

Beroepen

Verloskundigen
30 Jan 2024
29 Jan 2027
9.5 Punten
KNOV

Competenties

Medische handelen 70 %
Communicatie 30 %
Omschrijving

Na het volgen van deze cursus kunt u bij een acute verloskundige situatie tijdens een (thuis)bevalling in korte tijd goed hulp verlenen. Door scenariotraining en communicatietools versterkt u uw zelfvertrouwen, wat rust kan geven in acute situaties.

Medsim maakt gebruik van de (bevallings)simulator Victoria en babysimulator Tory. De hoogzwangere Victoria kan bevallen (met complicaties), praten, zuchten, bloeden, heeft bloeddruk, hartslag en saturatie, blaas kan gevuld/geleegd worden.

Medsim

Medsim is een onafhankelijk training- en researchcentrum voor de medische zorg. Wij bieden unieke multidisciplinaire teamtrainingen voor medische professionals, in een veilige en realistische omgeving. Medsim beschikt over een modern simulatiecentrum en levert met onderzoek en innovatieve simulatietrainingen een fundamentele bijdrage aan de patiëntveiligheid. Anders dan andere centra stelt Medsim bij haar trainingen het multidisciplinaire team en het verbeteren van de teamkwaliteiten centraal.
info@medsim.nl
0402654777
1, Dominee Theodor Fliednerstraat, Eindhoven, 6531BM